1 ile 30 arası toplam 155 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Hybrid View

ya bizin risp mi ne onla ne işimiz var eller stepanow murat ocak varken ???

Risp de bitti

Transferi tartışılan Mısırlı: Ben sakat değilim ki vazgeçsinler! Risp de gelecek, süper olacağız.

Trabzonspor'da transferi tartışılan Mısır asıllı Türk oyuncu Ayman, Fotomaç'a konuştu: "Sakat olmadığım için transferimde de sorun çıkmaz. Risp de gelecek. Trabzonspor onu, o Trabzonspor'u çok istiyor. Transferi bitti gibi. Bu iş bugün yarın sonuçlanır. Risp takıma büyük katkı yapar. Trabzonspor'un kadrosu çok
    kaliteli. Ben de bu kadroda yıldızlaşacağıma inanıyorum..."

SİSTEMİ TANIYORUM
    Ayman "Trabzon'da uyum sorunu yaşamam. Çünkü 6 yıldır Türkiye'deyim. Ziya Doğan hocamın sistemini çok iyi biliyorum. Buraya gelişimin sebebi Trabzonspor'un ve Ziya hocanın hedefinin büyük olması. İkinci yarıda üst sıralar için oynarız. Gelecek sezon da herkesin hayali olan şampiyonluğu yaşarız" diye konuştu.

HAYALİ BÜYÜK
    Mısır Milli Takımı'nda forma giydiği için Türk Milli Takımı'nda oynayamayacak olan Ayman "Aurelio büyük bir onur yaşadı. Herkese nasip olmaz. Düşünsenize başka bir ülkede top oynuyorsunuz ve en iyisi siz olduğunuz için milli takımlarında görev alıyorsunuz. Kimbilir belki statü değişir ve bu hayalim de olur" dedi.
    kaynak FOTOMAÇ ????????????????????

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jefferson,Stepanov,Marcelinho,Fabiano Eller,Szymek(henüz gideceği belli değil),Yattara ee nasıl alınıcak szymek giderse ok da sezon sonunda Jun da gelicek Djokaj da bunlar ne olucak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Jefferson,Stepanov,Marcelinho,Fabiano Eller,Szymek(henüz gideceği belli değil),Yattara ee nasıl alınıcak szymek giderse ok da sezon sonunda Jun da gelicek Djokaj da bunlar ne olucak
    Musampa da var.

Risp in gelmesini istemiyorum. Eller kalsin. Eller oyunu geriden kuralbilecek nadir defans oyuncularindan biri, ve Stepanov lada iyi anlasirsa Trabzon 2ci yarida buyuk basari yakalayabilir

Mesaj Yetkileri