1 ile 30 arası toplam 115 sonuç

Konu: Oyunu Çözen Taktik

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by tontonzolamoukoko View Post
    Butun denemelerimden sonra, en sonunda tum maclarda ise yarayan biraz kaliteli adamlariniz varsa harika futbolla rakibinizi cimlere gomeceginiz bir taktik, bir taktikte onemli olan dizilis diil, kesinlikle ve kesinlikle takiminiza ve adamlariniza verdiginiz komutlardir, burda bunlari en iyi dizilisle, en olmasi gereken nitelikleri adamlarima vererek mukemmelige ulastim, basari ve istikrar sorunu cekenler mutlaka denesinler, avrupada da mukemmel isler yaptim cl de yari finaldeyim su anda..

http://download.yousendit.com/E2F3D34C0A696DAC

Biraz screen,

kardeş sen nası o kadar pencere açıp üstüne fm oynuyon yaw.. benim cpu kesin yanardı.. sade fm oynuyodum bi baktım cpu 89 dereceye çıkıp kaynamaya başlamış.. fanlar yaşlandı artık ehehe

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    kardeş sen nası o kadar pencere açıp üstüne fm oynuyon yaw.. benim cpu kesin yanardı.. sade fm oynuyodum bi baktım cpu 89 dereceye çıkıp kaynamaya başlamış.. fanlar yaşlandı artık ehehe
    Ehehe guzel dikkat etmissin, cogu zaman emule ve winampde acik oluyo bazen abartip fm acikken pes 6 flnda oynuyorm, sistemim iyi sayilir ondandir tabi..

Mesaj Yetkileri