ustari yi zaten biliyorsunuzdur
onun dışında scott carson gelecekte ingiltere milli takımının kalecisi oluyor çok iyi bir de enyeama var o da gayet iyi bir kaleci
ustari yi zaten biliyorsunuzdur
onun dışında scott carson gelecekte ingiltere milli takımının kalecisi oluyor çok iyi bir de enyeama var o da gayet iyi bir kaleci
marcelo grohe
ochoa dehset kaleci
Gregory Coupet
AKINFEEV
Libis Arenas, Sergio Arias, Vincent Degre, Joris Delle, Mathieu Dreyer, Tommy Forecast, Marcelo Grohe, Glenn Verbauwhede oyundaki en iyi genc kaleciler bunLar fiyatlarıda cok uygun.(ozellıkle libis Arenas cok dehset kalecı)
akinfeev,ochoa, ve ustari gibi kaLeci ben görmedim. bunlar fm de tek geciLir.. aa cech ve casiLLas haric onLarı aLmak imkansız oLduğu icin
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Joao Carlos![]()
Ya Arkadaşlar Bana Chelsea Da Oynayacak Forward Ve Dmc Söylermisiniz
Ya Arkadaşlar Bu Fm 2007 De Antrenman Nasil Yaptiriliyor Ben Uğraşiyorum Oyuncularin özelliklerinde Tik Yok Abi Ya
ochoa-enyame-akinnfeev
kameni
bence iyi bir kaleci
ajax ın kalecesi stekelenburg 1 sezon icinde ratingler fırlıyo ve 20 oluyo
akinfeev tabiki alın ömür boyu kaleyi korusun sanki kaleye okumus üflemiş gibi hiç gol yemiyo suahahaa![]()
oscar ustari inanılmaz bir kaleci birde vincent enyeame igor akinfeev bunlardan birini alırsanız oyunnun başında rahat 13-15 sene görürür bu kaleciler sizi
Turkler ıcınde volkan babacan tartısmasız 1 numara.Sureklı oynarsa dunyanın en ıyı kalecılerınden bırısı oluyor.Ben hep alırım hıc sasmadı.
Vedran Runje
tabiki fernando henriqe ve volkan babacan
ochoa,ustari,akinfeev ve libis arenas hepsi çooook süppper
Bence OSCAR USTARA YI ALIN HEM 20 YAŞINDA HEMDE MANY**QQ ALIN ONU UCUZDA
bana ki acaba güzel bi taktik verebilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bence ayunda en iyi kaleci enyema ama biraz zamana ihtiyac var
bence Reina. ilk 18 maç gol yemedi
KAMENI ve USTARI derim ben....
apula Bete tabiikiide
oscar ustari ve frey
buffon tek geçerim abi
Cech-Casillas-OCHOA
bence rustu.. bir sezonda sadece 7 gol yedi.. ve 11 macta macin adami secildi..
Buffon, Dida ve Akinfeev
Runje bazen açılıp hatalı goller yiyor bende sinirleniyorum ideal kalecim enyeama
Delle cok iyi bir kaleci oyuna ilk başladığınızda 17 yaşında ve çok ucuza geliyor
fakat çok iyi bir gelişme gösteriyor..