-
edu ve luganoya songtan iyi demissiniz,peki sezon basinda edu fenerbahceye yakismayan biri onu derhal göndermeliyiz diyen siz degilmiydiniz?lugano hakkinda siz ona defans diyorsaniz ben artik sizle tartisma geregi bile duymam futboldan anlamayan kisiyle tartismam ben,song konusuna gelince Türkiyenin en iyi defansidir.edu milandan teklif almis gitseydi niye gidemedi oraya orada oynayamayacagini mi düsündü madem iyi bir defans oyuncusu 42 yasindaki costacurtayi,39 yasindaki maldiniyi kesebilirdi,teklif falan hepsi yalan eger iyi bir oyuncuysa kariyerindeki ilk avrupa takimi neden fenerbahce?neden brezilya milli takiminda defansta 2 mac bile oynayamadi?song dünya kupasi tarihinde en cok forma giyen bir oyunculardan biridir.Liverpoolda 1 sezon oynamasina ragmen ligde ciktigi mac sayisi 34 tür!
Liverpool’un efsanevi hocası Gerard Houllier’in Anfield’a getirdiği ilk oyuncu 2,6 milyon Euro’luk Rigobert Song’du. Fransız hocanın gelmesinden önce defansında büyük problemler yaşayan takım 1999-2000 sezonunda Premier League’in en az gol yiyen ekibi oldu.
Gerard Houllier onun için şöyle diyor: ‘Çok güçlü ve sağlam bir defans oyuncusu.
basarilari:
Avrupa Kupaları: 19 maç
Dünya Kupası: 1994,1998,2002
Fransa Kupası (1998),
Afrika Kupası (2000 ve 2002)
Galatasaray ile bir türkiye kupasi,ve 1 lig sampiyonlugu bulunuyor.
Türkiyenin en iyi defanslari: (sizin gibi fanatiklik yapmayacam)
1-)Song
2-)Tomas
3-)Tolga Seyhan
4-)Emre Asik
5-)Erkan Ferin

1)Song
2-)Fabiano Eller
3-)Edu
4-)Stepanov
5-)Tomas
Önemli Not:Gs-fb tartismasi yapmadim,sadece songu kücümseyenlere yanit verdim,kariyerini anlattim.
Mesaj Yetkileri