Site yöneticileri kurulumu en basit şekilde nasıl anlatırım diye kendini paralamış, en ince detayına kadar herşey ortada hala daha ismimi yazamıyorum vs. gibi yorumlar var. Yeni bir kullanıcı acın arkadaslar ingilizce yapın klavye ayarlarını fm oynarkende o kullanıcıya girin ... Yani bu olay bu kadar zormu, burdaki herkes az çok pc bilgisine sahip insanlar hiç mi akıllara gelmez bu olay. Dil sorununu kabul edin artık, Türkiye Liginide tabi kötü yaparlar, foruma yazmakla elimize bişey geçmiycek artık. Vallah bu tarz yorumalrı görünce buraya girmekten soğuyorum. Çok rahatsız olan varsa oynamayı keser başka oyuna başlar bu sorunda ortadan kalkar.

Şu hatalar konusunda da bi kaç yorumum var; Kimi arkadaşalr apperances fee düşük diye gelmiyo demiş ki bu fm 06'da da vardı, hatta şu kaleciye top atma olayı bana fm 06'da da oluyodu bu niye bu kadar büyütülüyor anlamıyorum. Oyuncu özelliklerindende yakınmayalım artık, Türkiye tarihinde kaç tane maradona ronaldo ronaldinho çıkarmış ki 2 günlük yıldızları süper bekliyoruz. Ligimizn kalitesi tamamen yansıtılmış yürekten kutluyorum yetkilileri. Sakatlık sorunuda o kadar yazmalarına rağmen, site yöneticlerinin o kadar uyarısına rağmen hala "bu nedir ya " tarzı msj yazan arkadaslar var. Training ve stafflara büyük iş düşüyor işte, kırmızı kart olayınıda oyunculara uyarı yaptıktan sonra hallediyosunuz.

Benim ricam hem site yöneticilerinden hem forum üyelerinden,
Lütfen yorumlarımız daha bilgilendirici, işin eğlence yönün daha ağır bastığı daha zevk alıcağımız şeylerle ilgili olsun, "bu ne ya, ben bunu oynamam , karolsun Si Games " tarzı yorumları bir kenara bırakalım çünkü bu olay zicirleme gidiyor zevk alacak kişilerin bile şevki kırılıyor.Fm 06'nın ilk çıktığı günlerini hatırlatırım, sonuçda buda insan eseri kusursuz olması imkansız.Oyun sonuçda arkadaşlar zevk almamız lazım, stres olmak için oynamıyoruz. Site sorumlularınında bu konuda biraz daha hassas olmasını bekliyorum...

Saygılarımla, Bol Fm 07'li günler