An itibariyle sendit.com oyunu posta dahil 19.49 paund a yani yaklaşık 47 liraya satıyor.Önceden oyunu satın alanlardan edindiğim bilgiye göre ürünün elimize ulaşması 10 günü buluyor. Aral oyunu bildiğiniz üzere piyasa hala süremedi. (Bandrol sorunu imiş !!!!) Sitesinde 14 kasım da çıkar demiş ama bence o tarihte de süremezler. Yinede onlara para vermekten se yurtdışından gelecek kopyamı beklerim daha ii
Hem 47 lira çok çok ii bir fiyat !! Aral ın oyunu 70-80 aralığında piyasaya süreceği kesin. İlgilenenlere
![]()
Başlık ilgi çekerse sipariş aşamalarımı da burada paylaşabilirim

Önceden oyunu satın alanlardan edindiğim bilgiye göre ürünün elimize ulaşması 10 günü buluyor. Aral oyunu bildiğiniz üzere piyasa hala süremedi. (Bandrol sorunu imiş !!!!) Sitesinde 14 kasım da çıkar demiş ama bence o tarihte de süremezler. Yinede onlara para vermekten se yurtdışından gelecek kopyamı beklerim daha ii
Alıntılı Yanıtla
Ama yine de siparişimi iptal etmedim zira fiaytı çok uygun. Bu oyunun bana ulaşma süresine 3-4 gün ekleyebilir yani öyle demişler. Artık bakacağız !
Yani öncelikle Aral İth. tebrik ediyorum. Hala getirme aşamasındalar 19.49 pound a benim siparişim yola çıkmışken !! Biraz daha kasarlarsa benim siparişimin elime ulaşmasından bile (ki malumunuz ben siparişi çok geç verdim, oyun çıktığında verenlerin FM leri çoktan ellerine ulaştı) geç olarak oyunu piyasaya sürecekler. Söyleyeceğim şudur ki orijinal düşünenler kesinlikle Aral ı beklemeyin hemen sendit.com dan sipariş verin üstellik kargo dahil 45 YTl ye ! TR fiyatı bunun neredeyse iki katı olacaktır.