acıkcası bu konuları görünce cok sasırdım. yani özelliklerin degiştirilmesini çünkü Galatasarayla oyuna basladıktan sonra Aydın,Arda,Oguz,Cem Sultan... Gibi gençlerin gün geçtikçe iyileştiğini gördüm ve dahası bunuda yeterli buldum.
En mantıklı gelen ise birkaç oyuncunun mevki yanlıslıkları onlarıda patch olmadan kendiniz egiterek yaptırmanızı tavsiye ederim. Oyun mevki konusunda gayet esnek zaten. %70 ile istediginiz mevkide egitim verebiliyor ve bunuda oyuncunuza sindirebiliyorsunuz!

buna ek olarak 4 ligli yeni bir oyun actım ve Almanya ligini sectim suan 2011-2012 sezonundayım ve Cem Sultan Galatasarayın Forveti ve gayette iyi aynen suan Necati yada Ümit karan kıvamında!

birde ek olarak sunuda dusunun cogu veri gecen sezonun verileri olmasına karsın oyun yeni sezonun baslamasından sonra yaynlanıyor ve sizin oyunu almanız ve oyunu oynamaya baslamanızla bu neredeyse 10. haftayı buluyor bu on haftadaki ekstra performansları (ardanın sol kanatta oynaması gibi yada ardanın bircok duygusal taraftar gözünde dünya starı adayı olması ama gercekte dünya yıldızı adayı olmak bile en az 2 sezonluk performansa baglıdır)performansları baz almak oyunu yapmaya calısanlara haksızlık olabilir.