Tuncay´ı alma abi.Originally Posted by emrah44
Tuncay´ı alma abi.Originally Posted by emrah44
mista dogru da digerleri harika ya
ee birini aldın mı bari?
Yok Sammuel yildiz oldu artik banko oyuncum. Artik sezon sonuna erteledim transfer isini ama kesin almam lazim bir tane.
abi carrusca nın altını çizerim
Carrusca benim oyunda cikmiyor cunku db kucuk.
ya abi senin işin yok mu ya.. bukadar yazı yazılırmı
Merakini gidereyim. Isim yok cunku ogretmenim.
Thomas Kahlenberg'i al.
hah! iste kardes sagol boyle degisik isimler olsun ki ucuz olsun. Bakalim benim oyunda cikarsa tabi.
Montolivooooooooooo takıma adapte olursa durdurmak çok zor
ben de Atletico ile oynuyorum. suan Ligin 10.haftasinda liderim. ama yonetim 2 m euro transfer butcesi verdigi icin hic transfer yapamadim. klasik kadro ile yola devam ediyorum....
Ilk sezonda şampiyonlar ligine gitmeye bak. Yoksa artık şampiyonluk çok zor. 2. sezon R.Madrid transferde coşuyor.
evet ilk sezonda uefa yeterli bence
zaten suan 2.lige dustum barca onume gecti
sana bikac tane adam oneriyim genc transfer
pique
silva -valencia-
javi martinez -genc dm-
antonio barragan d-wb
birde radolfo cardoso die bi gozlemci var onu oneririm adamin buldugu oyuncular cok ii.......
tamam sağol silvayı biraz zor alırım ama diğerlerine bakarım
sana tavsiye marcelo yu one al defans in gerisine de baines var onu monte et bende james milner var ama dersen luke moore var aston villa li surati inanilmaz fakat forvet positions ta sol kanatta oynayabiliyor ama stewart downing i karcirma
adu yu al yasi onemli degil su an da 16 asist yapti
Downing'e 55 milyon verdim vermediler. Benim bütçem o zaten. Adu'ya bakarım ama sanki pek iş yapamaz gibi geliyor. Bakalım ne olacak. Bu ara bu oyunumu oynayamıyorum. Kayıtlı oyun turnuvasını oynadığım için bu biraz aksadı.
Konuyu baştan sona inceledim .. Çok güzel bi konu olmuş .. Anlatım ve yaratıcılık çok etkileyici gerçekten .. Tebrik ederim ..
Rica ederim. Ben bir tat alıyorum oyundan sadece bir tabak da siz komşularıma verdim o kadar. Daha güzellerinde buluşmak üzere.
emrah nası gidiyo var mı gelişme ne zamandır yazmıyosun ??
Sınav haftasındayız. O yüzden biraz erteledim. Çarşambaya kadar konu kapalıdır![]()
Çarşamba ya kadar dedin hade bekliyoruz emrah abi yalnız acele et geometri sınavı var daha ona çalışacambaşarılarını bekliyoruz artık yoksa ayaklanırız
![]()
Başarı için 10 yıllık bir plan hazırlandı. Yönetimle saatler süren toplantı az önce sona erdi. Yönetim bundan sonra uygulanacak kararları açıkladı :
1. Bu konunun alelâde bir nitelikte olmaması için, vidyo yayınlarına CHEMrah TV üzerinden devam edilmesine karar verildi. Artık sadece maçların golleri verilmeyecek. Aynı zamanda gollerin Emrah Gürbüz'ün canlı anlatımıyla, özet şeklinde verileceğini belirlendi.
2. Özellikle konu abonelerinden gelen şampiyonluk beklentilerinin ve söylemlerinin takımı etkilememesi için bir basın sözcüsünü görevlendirerek, klüp ve takımdaki son gelişmelerin yanlış beklentilere meydan vermemesi sağlanacak. Bu şaşaalı hikayelerden kaynaklanan beklentilerin en aza indirilmesi sağlanacak.
3. Takımdan gönderilen ve yeni alınan oyuncularla ilgili anında bilgi verilebilmesi için toplu mail sisteminin devreye sokulacağı bildirildi. Eğer mail ile bildirim sistemine üye olmak istiyorsanız, e-mail adresinizi [email protected] adresine veya direkt bu konuya yazabilirsiniz.
4. Klüp basın sözcüsü olarak görev almak isteyenler mail adresini bırakabilirler. Basın sözcüsü olacak arkadaşımız, bu kayıtlı oyunumuzla ilgili Emrah Gürbüz tarafından yapılacak açıklamaları bu konudan okuyuculara bildirecek. Tabi kendi üslubuyla. Eğer hikaye yazmada kendini iyi gören arkadaşımız varsa mail adresini gönderebilir. Biz de takım hakkındaki son bilgileri ona bildiririz ve o da kendi anlatımıyla onu buraya ekler.
5. Yönetim ayrıca Vicente Calderon'un kapasite artırımına gidileceği müjdesini verdi. Belki bir süre düşük katılımlı maçlar oynayacağız, ancak artık çok daha güzel bir stadımız olacak. Yeni yapılacak stadın kapasitesinin 70 bin olacağı ve iki senede bitirilmesinin planlandığı bildirildi.
6. Klüp altyapısının güçlendirilmesi için, Sir Emrah Gürbüz tarafından yapılan, "tesislerinin geliştirilmesi" önerisi yönetim tarafından onaylandı.
7. Son olarak bu günkü geniş katılımlı toplantıda alınan karar, klübün şeffaf bir yapıya kavuşabilmesi için takımın antrenman programının ve oyun sistem ve taktiğinin basına CHEMrah TV aracılığıyla açıklanmasına karar verildi. Sir Gürbüz'ün kullandığı "Flexable Taktik"in bütün hatlarıyla spor kamuoyuna açıklanacağı ve bu esnek tabanlı milenyum taktiği ile başarılı olan antrenörler ile yapılacak röportajlarla konunun şeffaflığa kavuşturulacağı da yönetimin bu günkü son gündem maddesiydi.
Haber : CHEMrah TV Spor
Röportajlar : Emrah Gürbüz
Mikrofonu Tutan : İlhan(Peluk)
Mikrofon Kablosunu Bantlayan : Serkan(Sekopej)
Grafik Seçici : Gözlerim
abi müthişsin,mükemmelsin,süpersin,harikasın,olağanüst üsün.seni anlatmaya kelimeler yetmez.mükemmel bi yaratıcılık yeteneğin var.
bu arada ne öğretmenisin emrah abi.
bende ilk sezonuma yeni basladim / gonderilen oyuncularim antonio lopez sevilla ya pablo ise bayern e gelene oyuncularsa cesar delgado(super golcu) ne yazkki mista dinamodan eduardo ve mallorca dan ivan ramis orta saha ve forvette hic sorun yok gibi ama defansta sikinti cekebileceimi dusunuorum sezonda ilerledikce bende gelismeleri buraya yazacaim bide SS nasil koyucam forumlara onu cozemedim yardimci olursaniz sevinirim [email protected] msn'ım
Konunu daha yeni okudum gerçekten ilgi çekici ve güzel.Bende senin gibi ATLETİCO DE MADRİD S.A.D. hastasıyım...Bundan sonra bu konuyu her gün takip edecem...
Kardeş bu gün bir sınavım var o da geçsin msn den anlatırım ss olayını. Takımına gelince Antonio Lopez gibi bir oyuncu bulman zor ama A.Madrid'de para sıkıntısı olduğu için satman yerinde denebilir. Çünkü ben de sattım Lopez'i. Ancak Pablo'yu satman da bir o kadar yanlış. Benim oyunda onu bütün büyük avrupa takımları istedi ancak satmadım. O zaman transfer olmak istiyordu, şimdi istemiyor ve şu an mükemmel bir savunmacı.
Sağol yorumun için. 2 haftalık bir sınav döneminden sonra konuyu tekrar aktif hale getiriyorum. Çok daha değişik ve güzel şeyler eklemeyi planlıyorum. Sizleri de bu konuda görmek güzel. Kariyerinizi burdan paylaşabilirsiniz bizimle. Ben boşuna FM'nin en güzel konusu demiyorum![]()
Atletico Madrid'in A takımı dün İspanya Kral Kupası'nda Osasuna'ya 2-0 yenildi. Bu maçta F.Torres hayal kırıklığı yaşattı. Ayrıca Valencia'nın da Getafe'ye kendi sahasında 4-2 yenilerek elenmesi, gecenin 2. sürpriziydi.
Öte yandan A.Madrid B takımı, uzun bir aradan sonra tekrar çalışmalara başladı. Bizi daha çok B takımı ilgilendiriyor. Yakında B takımı maçlarından özel görüntülerle karşınızda olacağız.
Kaynak : CHEMrah TV Spor