-
Teklif var ama..Adnan Sezgin, Hamit’in Galatasaray’a imza atacağı yönündeki haberlere açıklık getirdi.Alman basınında yer alan ve Schalke'de forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop'un Galatasaray'a imza atabileceği şeklinde yer aldığı iddia edilen haberler üzerine Lig TV'ye bağlanan ve açıklamalar yapan Adnan Sezgin konuyla ilgili olarak, "Hamit'le ilgili somut bir gelişme yok" dedi.
Adnan Sezgin'in Hamit Altıntop transferiyle ilgili olarak Lig TV'ye telefonla bağlanarak yaptığı açıklama,
Sezgin: "Şimdi, bu haberi ben yeni duydum. Bu açıklamayı da yeni duydum ama bu açıklamada bir çelişki var 5 yıl sözleşmesini uzatacak bir futbolcunun Galatasaray ile anlaşması haberi garip. Bir görüşmemiz oldu ama somut bir durum yok ve görüşmelerimiz devam ediyor. Ve bu da güne bağlı olamaz sizlerde biliyorsunuz böyle profesyonel bir futbolcu, Almanya Ligi'nde oynayan bir futbolcu pat diye transfer olmaz. Şunu açıkça söyleyebilirim istediğimiz futbolculardan biri. Rakamlar yazılıp çiziliyor ama bu aşamaya gelinmiş değil. Burada önemli olan Hamit'in vereceği karar kulübün vereceği karar."
Mesaj Yetkileri