çok süperim yazılılar iirenç geçti ama şipsevdi ben yine birine aşık olur gibiyim![]()
çok süperim yazılılar iirenç geçti ama şipsevdi ben yine birine aşık olur gibiyim![]()
Günaydın Emre abi.:gülücüksmayl:
So what?
Saike
Smayl mmayl ne oluyoruz sabah sabah yahu Şemsi.![]()
Bişi olmuyoruz abi.Sadece şunu "" kullanmak istemedim sabah sabah.
![]()
So what?
Saike
dalga geçmeyin yaa![]()
olum sende hergün aşık oldum diyon bir zamanlar bende öyleydim ama ben her gün aşık olmuyordum![]()
So what?
Saike
2günde birmi oluyodun![]()
Aaaa neden ki Şemsi.O sevdiğimiz bir gülücüksmaylı.
![]()
Emre abi "" buna karşı ön yargılarım var.Bizim sınıftakiler geliyor aklıma.Yüzleri gülen ama içleri küfreden.Yapmacık geliyor yani.
So what?
Saike
Pek aran yok classmatelerinle heralde Şemsi ha?
Evet hiç yok.9 kişi olunca sınıfın ... oranı artıyor..![]()
So what?
Saike
Okul bitince hepsini unutacaksın zaten Şemsi salla ya.![]()
bursa mc
e_mali
sherry
Peskolik
şampiyon
fenerbahçeli
mgungor
scolari 12111
gsdoruk
hurmet
avniaker
Emurafu
dünyadan futbol maç tahminlerini hemen yapmalı
slm arkadaşlar nbrsiniz
Daha 1.5 sene var.Dayanacaz artık.
Zaten sene başında patladım ben artık bunların hareketlerine.Yetti gari dedim.Olay çıktı valla.Hocalar felan girdi araya.Şimdi sınıfta barış havası hakim ama her an yeni bir patlama olabilir.
Okulda gerçekten insan hayatı öğreniyor.""
So what?
Saike
İşin felsefi boyutunu çözmüşsün sen Şemsi. ""
Şimdi bizim sınıfta 2 grup var.Adı konmasada var bu gruplaşma işi.Kendi grubumdan saydığım bazı insanlar bile sevmiyor beni.Bundan eminim.
En çok şeye çok kıl oluyorlar.Onlar it gibi çalışıyorlar.Bense sınavdan bir önceki gün çalışıyorum.Ben onlardan yüksek not alınca kıskançlıklarından çatlıyorlar.Misal bazıları 2 hafta öncesinden başladılar tarih sınavına çalışmaya.Testler çözüyorlar falan.Bense sadece bir gün önce şöyle konulara baktım.Bir kaç test çözdüm.Ben 88 aldım o çalışanlar 84.
Yüzlerini görecektin abi.Komediydi.Ve bu arkadaşlar benim grubumda sayıyoruz..
![]()
So what?
Saike
Siz işi yarış atı boyutuna getirmişsiniz. Yahu ben iyi bir not almışsam ne diye arkadaşım dediğim adamın notunu kıskanayım. Yeni nesil ilginç valla.
Biz zamanında arkadaşımız kalmasın dersten geçsin diye sıfırlık kağıtları değiştirip sıfır aldığımız günleri biliriz be hey gidi günler.![]()
iiyiyiz seni sormalı smyrna![]()
iyi bugün en sevdiğim gün önümüzde 2 gün var![]()
Valla yeni nesil böyle işte.Ama ben kendime yakın gördüğüm arkadaşlarıma yardım ediyorum her zaman.Mesela Almanya'dan bir arkadaş geldi sınıfımıza bu sene.Kendisi Türk.Derslerde bayağı zorluk çekiyor.Coğrafya,Dil ve Anlatım falan..Kendisi çok iyi bir insan olduğu için hep sınavlarda yardım ediyorum.
İşte böyle abi.Aslında her sınıfta böyle değil.Mesela 9.sınıfta bölümlere ayrılmadan önceki sınıfımda yani böyle şeyler olmazdı.Oradaki arkadaşlarımın gittiği mf sınıflarındada öyle şeyler çok nadir yani.Zaten ben tenefüste o arkadaşlarımın sınıfında takılıyorum.Orası benim manevi sınıfım.![]()
So what?
Saike
Last edited by Professeur : 13.Ocak.2008 at 12:25
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
valla bizde bugün okul tatildi![]()
So what?
Saike
Manevi sınıf iyiymiş.
Neyse ben artık ufaktan kaçayım kursa yetişeceğim.
Görüşmek üzere kendinize iyi bakın gençler.![]()
baran imzan süper ya
bu arada fizik sınavım mütiş geçti 100 bekliyorum
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu arada ben onların aldığı notları kıskanmıyorum.Bunu belirteyim.Yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.Bana ne onların notlarından.Beni seven insanların notları ilgilendiriyor açıkcası.
İşte gördüğün gibi abi.İt's my class.Daha ne fırıldaklar dönüyorda boşver.Anlatmaya değmez..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tamam abi.Görüşürüz..
Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Ocak.2008 at 12:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
So what?
Saike
Fırıl fırıl olmuş yeni nesil.![]()
Aslında sadece gençlerin suçu yokta orası ayrı bir mevzu.Hiç girmeyelim.Sen kursuna git en iyisi abi.![]()
So what?
Saike