Yeni oyun açtım, heves ettirdiniz![]()
Data Editöründen Luciano ve Nobre'yi (8 M $ transfer fee) kiralık statüsüne getirdim ve Fabiano'yu Palmerias'a yolladım.
Biraz kötü gidiyorum, Cris'i aldım transferin son günü.
Gelenler:
Yıldıray
Alpay
Ahmet Kuru
Deniz Baykara
Egemen Korkmaz
Mahir Sağlık
İlhan Demirci
Cris
Defansta hala sorunum var, Ümit - Alpay - Cris - Önder 4lüsü ile oynuyorum.Luciano'yu yolladım,Aurelio'yu sattım.
Ligin ilk maçında Galatasaray ile oynadım ve Anelka Beşiktaş'a attığı golün kopyasını attı Galatasaray'a![]()
![]()
Taktik:
Fikstür:
Lig Tablosu:
Bu da Ligin ilk maçı Fenerbahçe 4 - 2 Galatasaray:
http://www.uploadcabin.com/down.php/...latasaray_.pkm
Tıkladığınızda otomatik olarak indiremezseniz ve otomatik olarak yeni bir sayfa açılırsa "Click here to download the file!" yazısına tıklayarak indirebilirsiniz.
Defansımda sorun var 5 maçta 11 gol attım, 11 gol yedim.Yediğim gol sayısı max 6-7 civarında olması gerekirdi.Siz nasıl çözdünüz bu sorunu?
Ayrıca fazla param kalmadı, önliberoya Sulley Ali Muntari yada Alou Diarra'yı almak istiyorum.(İlk transfer dönemi bitti)
Nobre'yi de göndermek istiyorum ama onun yerine kimi alacağıma karar veremedim.Yorumlarınızı ekliyorum, oyun çok zor olduğundan çok fazla zorlanıyorum.
Hiç bu kadar zorlanmamıştım.Taktik ve kadroyu oturtabilmek çok zor.
Positions bölümüne bakmadan bir oyuncuyu kafanıza göre bir bölgeye yerleştirmeye kalkmayın, uyum sağlayamıyor :/