1 ile 30 arası toplam 319 sonuç

Konu: FM 2006'da Gördüğümüz Hatalar-Sorunlar

Hybrid View

Default Rezalet!

Bunca zamandır bu oyunu oynarım böyle rezillik görmedim.6.0.1 patch'ini yüklemedim.
    Orduspor olarak Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa ile eşleştim ve maç uzatmalara ardından da penaltılara gitti.Penaltılarda adamlar beni elediler.Ancak o da ne!Haberler kısmına geldiğim zaman Orduspor ikinci turda yazısı.Maçın detaylarına baktım,penaltı kaçıran adamlarım penaltıları atmış,onların atan adamları ise kaçırmış gözüküyordu.Son penaltıyı ben kaçırmıştım onlar ise atmıştı,ama maç detaylarında benim son iki penaltım gol olmuş,onların ise son iki penaltısı kaçmış gözüküyor.Yani ben 4 penaltının 4'ünü de atmışım,onlar da 5 penaltının son ikisini kaçırmış gözüküyorlar,yani ben son penaltıya bile gerek kalmadan elemişim.Halbuki normalde onlar hiç penaltı kaçırmamıştı.92-93 senesinden beri oynarım bu oyunu,Böyle bir oyunda böyle bir hata göreceğim aklıma gelmezdi.Acaba patch yüklendiği zaman bu hata gideriliyor mu?Eğer giderilmiyorsa bu oyun bitmiştir benim için

Angry

arkadaşlar oyuna 2 defa yeniden başaldım bu oyunda ilk sezondan sonra fizture çekilmiyor nerde o eski fm lerrrrr

Quote Originally Posted by efeibrahim
    arkadaşlar oyuna 2 defa yeniden başaldım bu oyunda ilk sezondan sonra fizture çekilmiyor nerde o eski fm lerrrrr
    ya güncellemeyi indir yada 2.lig byi secme

Default Yardımmmmmm

Arkadaşlar ben oyunda proced yani(devam et)e basınca oyun hiçdurmadan ilerliyor.duruyor ben birşey yapmadan tekrar ilerliyorr.Lütfenn yardımmm

Mesaj Yetkileri