1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: F.Bahçe'yle baş edemeyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Default F.Bahçe'yle baş edemeyiz

Kicker'e konuşan Fransız çalıştırıcı, "Dar bir kadrom var. İşimiz çok zor" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, yine siyah-beyazlı yönetimin hoşuna gitmeyecek açıklamalar yaptı. Alman Kicker dergisine konuşan Tigana, "Bizden birisi sakatlanırsa F.Bahçe ile baş edemeyiz. Ancak, küçük de olsa bir şansımız var" dedi. Dar bir kadrosu olduğunu belirten Fransız çalıştırıcı, "F.Bahçe'nin sekiz puan gerisinde olmamızın sebebi de
    budur. Kadromuz geniş olsaydı ilk yarıda daha iyi mücadele edebilirdik" diye konuştu.

ÜST SEVİYEDE DEĞİL
    Türk futbolunun durumunu da değerlendiren Tigana, "Türkiye ligi, Fransa, İspanya ya da İngiltere gibi üst seviyede değil. Zaten bu da Avrupa liglerindeki başarısızlıktan belli. Türk Milli Takımı da 2002 yılından bu yana düşüşte. Çünkü, Dünya üçüncüsü olan o jenerasyon artık yaşlandı. Başarı isteniyorsa, yeni bir jenerasyon çıkarılmalı" yorumunu yaptı. z

TÜRKİYE'DE MUTLUYUM
    Tigana açıklamasını şöyle tamamladı: "Geldiğimden bu yana Beşiktaş'ta çok yavaş da olsa bir gelişme var. Ailton, Beşiktaş'ta profesyonelce davranmadı. O nedenle de gitti. Türkiye'de yeni bir başlangıç yaptım. Yeni tecrübeler ediniyorum ve burada mutluyum. Beşiktaş'ta yapacağım daha çok şey var. Ayrılmak istemiyorum. İstanbul'da kendimi çok iyi hissediyorum. Ailem de İstanbul'da olmaktan memnun."

allah gözünü doyursun diyecem tigananinda doymuyoki,her sezon 11 tane futbolcu transfer ediyorlar,simdi kadrosunda 30un üzerinde futbolcu var geliyor dar kadrom var diyor,valla besiktasin isi cok zor,bu tigana ile gitmez böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Tigana ne taktikten anliyor ne antrenman dan...

ozaman biz atlayalım

o adam bi işe yaramaz ama böle bişi dememelidi .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yani bir nevi haklıda defansta gökhan zanın eksikliğinin sıkıntısını azmı çektik sonra forvettede biraz sorun var aynı tip oyuncular var ama bunları görüp biraz daha transfer isteyebilirdi tigana efendi
    So what?
    Saike

Sacmalamis Bence

Doğru söylemiş bence.

Nesil
    2006

O zaman F.Bahçe'de siz 11 puan fark ile öndeyken böyle yorumlar yapsaydı biz şampiyon olamazdık. Tigana eğer gitmesse bu Beşiktaş biter.

Tiganada cok iyi bir kadro var yahu kullanmayi bilmiyor. Ricardinho,Delgado,Kleberson,Burak,Nobre cok iyi bu futbolcular .. gitmek istedigi icin böyle bir aciklama yapmistir ..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bence Tigana'nın yerine Ertugrul Saglam'ı getirirse yönetim epey bir sorunu cözer.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İST

ben beşiktaş başkanına sesleniyorum yeter artık tiganayı yolla!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yönetime kalsa tigana çoktan yolcuydu ama tazminat olyı işi bozuyor ayrıca ertuğrul sağlam da kayseriyi bırakmıyor ancak sene sonunda alabiliriz onuda
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Tigana'nın bahaneleri... Beşiktaş bu kadroyla FB ile başedemeyecek durumda olamaz.. Problem tigananın kendisi...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Sezon sonundaki başarısızlığı için şimdiden yol yapıyor kendine.Sezonun sonunda ben demiştim diyecek..

Yapamıyorsan bırakacaksın.

böyle bi acıklama varsa tigana kesin gitmeli takımına inanmayan bi hoca takıma ne kadar faydalı olabilirki

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

her sezon 10 tane futbolcu transfer ediyolar adam hala kadrom dar diyo ise baki n

MhT07 Misafir

VaLLa ßen onu ßunu ßiLmem ßen FenerßahçeLi oLduğum HaLde SöLüyorum..ßeşikTaşın Kadrosundaki YıLdızLar GaLatasarayda oLcaktı Şimdi GaLatasaray ßeLkide Liderdi..

Mesaj Yetkileri