Timsahın Yat keyfi

Marmaris Şehir Stadı'nda bugün yapılan çalışmada yeşil beyazlı futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanın ilk bölümünde düz koşu ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptıran teknik direktör Engin İpekoğlu, öğrencilerini fazla yormazken, ikinci bölümde ise dar alanda hücuma yönelik topla çalışma gerçekleştirildi. Bu bölümde golcü futbolcu Burak Akdiş sergilediği birbirinden şık hareketleri ve performansıyla izleyenlerden bol bol alkış alırken, teknik heyetin de yüzünü güldürdü.

Cumartesi günü oynanan Fethiyespor maçında hafif sakatlanan kaptan Egemen Korkmaz ve Yenal Tuncer otelin kondisyon salonunda çalışırlarken, kaleci Yavuz Özkan ve Ömer Aysan Barış ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Denenmeye gelen Gambialı oyuncu Ebou Sillah ise antrenmanda teknik heyetin gözüne girebilmek için büyük çaba sarfederken, çift kale maçta oldukça hareketli bir görünüm çizdi. Öte yandan antrenmanı başkan Levent Kızıl'ın yanı sıra dış ilişkiler sorumlusu Mehmet Gengörü ve yönetim kurulu üyesi İsmet Demirel de izledi.

Yeşil beyazlılar öğleden sonra da yatla geziye çıkarak stres attı. Marmaris Ticaret Odası'nın düzenlediği yat gezisine Başkan Levent Kızıl, Dış İlişkiler Sorumlusu Mehmet Gengörü ve yönetim kurulu üyesi İsmet Demirel, teknik direktör Engin İpekoğlu, yardımcıları, futbolcular ve Marmaris Ticaret Odası yöneticileri katıldı.

Marmaris Marina'dan Neptün Express isimli yata binerek açılan Yeşil Beyazlılar, Çeşme, Turunçköy, Yalancıboğaz ve İçmeler'i dolaştı. Çevreyi hayranlıkla seyreden Yeşil Beyazlılar, doğal güzelliklere hayran kaldıklarını belirtirken, bu gezi sayesinde stres attıklarını söylediler.

KIZIL MEMNUN

Marmaris kampını ziyaret eden ve takımın kamp yaptığı Elegance Hotel'de konaklayan Başkan Levent Kızıl da çalışmalar hakkında Teknik Direktör Engin İpekoğlu'ndan bilgi aldığını belirterek, şöyle dedi: "Çalışmalar iyi gidiyor.

Antalya yerine Marmaris'te kamp yapmamız isabetli olmuş. Bursaspor ikinci yarıda çok daha iyi olacak, antrenmanda izlediğim oyuncularım bana bunu hissettirdi. Sabah idmanından sonra futbolcu kardeşlerimle birlikte yat gezisine çıktık. Yat gezisi için Marmaris Ticaret Odası'na çok teşekkür ediyorum."14.01.2007

Kaynak : DHA