1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: Galatasaray TV yayında!

Hybrid View

galatasaray tv test yayina dün basladi.Normal yayin ise 22 Ocak´ta.

Kulübün tüm branşlarından haberlerin ve özel röportajların yayınlanacağı kanalda, nostalji bölümüyle tarihi zaferler ekrana gelecek. Ana haber bülteni ise diğer kanalların aksine, camia için ayrı bir anlam taşıyan, 20.45’te başlayacak, gündem masaya yatırılacak.

24 saat kesintisiz
    Çok özel dosyaların bulunacağı analizlerin yanı sıra 24 saat kesintisiz yayında Galatasaray tarihi de Sarı-Kırmızılı futbolseverlerle buluşacak. Cim Bom’un mazisindeki önemli zaferler ve daha önce başka hiçbir yerde yayınlanmayan görüntüler, taraftarlarla paylaşılacak. Nostalji bölümünün de en az diğer programlar kadar ilgi görmesi bekleniyor. Ayrıca çeşitli tartışma programları da Galatasaray TV’nin vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

digiturk olduğu için takip edemiyorum ama digiturk te yakında çıkıcakmış şimdilik sadece uyduda olucak Gs tv bir an önce digiturk te olur İnşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    digiturk olduğu için takip edemiyorum ama digiturk te yakında çıkıcakmış şimdilik sadece uyduda olucak Gs tv bir an önce digiturk te olur İnşallah
    dostum bizde digitürk war wede seyrediyorum bi hata olmasın bilginde????yani test yayınına rast geldim...mesşhur cihan-arif verkaçı gözümden kaçmadı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

alıntıdır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by alexx20fb View Post
    dostum bizde digitürk war wede seyrediyorum bi hata olmasın bilginde????yani test yayınına rast geldim...mesşhur cihan-arif verkaçı gözümden kaçmadı
    bizde digiturk var ama gs tv yok nasıl oluyor anlamadımabi bir sürü kişiye sormuştum digiturk te olmadığını biliyorum ama varsa bilemiyorum ama digiturk ü olan kişilerin gs tv yi izleyemediğini duydum yok zaten daha anlaşma olmamış diyorlar ama nasıl izleyebiliyorsan bilmiyorum...

Mesaj Yetkileri