Quote Originally Posted by Surpi View Post
bende ilk sezonuma yeni basladim / gonderilen oyuncularim antonio lopez sevilla ya pablo ise bayern e gelene oyuncularsa cesar delgado(super golcu) ne yazkki mista dinamodan eduardo ve mallorca dan ivan ramis orta saha ve forvette hic sorun yok gibi ama defansta sikinti cekebileceimi dusunuorum sezonda ilerledikce bende gelismeleri buraya yazacaim bide SS nasil koyucam forumlara onu cozemedim yardimci olursaniz sevinirim [email protected] msn'ım
Kardeş bu gün bir sınavım var o da geçsin msn den anlatırım ss olayını. Takımına gelince Antonio Lopez gibi bir oyuncu bulman zor ama A.Madrid'de para sıkıntısı olduğu için satman yerinde denebilir. Çünkü ben de sattım Lopez'i. Ancak Pablo'yu satman da bir o kadar yanlış. Benim oyunda onu bütün büyük avrupa takımları istedi ancak satmadım. O zaman transfer olmak istiyordu, şimdi istemiyor ve şu an mükemmel bir savunmacı.

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
Konunu daha yeni okudum gerçekten ilgi çekici ve güzel.Bende senin gibi ATLETİCO DE MADRİD S.A.D. hastasıyım...Bundan sonra bu konuyu her gün takip edecem...
Sağol yorumun için. 2 haftalık bir sınav döneminden sonra konuyu tekrar aktif hale getiriyorum. Çok daha değişik ve güzel şeyler eklemeyi planlıyorum. Sizleri de bu konuda görmek güzel. Kariyerinizi burdan paylaşabilirsiniz bizimle. Ben boşuna FM'nin en güzel konusu demiyorum