Yaptığım görüşmeler sonrası Galatasaray Tv'de Sunucu-Spiker olarak göreve başladım. Bu postu da şu an Doğan Tv Center'dan atmaktayımÇok yakında çeşitli programlarla projelerimizi hayata geçireceğiz. İzleyeceğinizi umuyorum...
Yaptığım görüşmeler sonrası Galatasaray Tv'de Sunucu-Spiker olarak göreve başladım. Bu postu da şu an Doğan Tv Center'dan atmaktayımÇok yakında çeşitli programlarla projelerimizi hayata geçireceğiz. İzleyeceğinizi umuyorum...
Selman, bir turlu sunun internetten yayinina birilerini ikna edebilirsen guzel olur.. Yurt disindaki bir cok ilgiliye yarari dokunur.
(Biliyorum yeni basladin [bu arada hayirli olsun] ama umarim kisa bir sure icinde bu gibi yenilikleri onerecek konuma gelir ve basarili olursun)
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda