Quote Originally Posted by the_dunker
ahmetfb .... yaa ben manyakmıyım..benim işim gücüm yok mu...sizi kandırcam...taktik belli kadro bellii başarıların belli ... bi tarafımdan uyduruo muhabbeti yapmayın bana... burda size örnek olsun die... kaynak olsun die...yardımcı olsun die.. paylaşım yapıyorum... hadi herkesde olmasa tmm diyecem.. ama işe yarayan arkadaşilar var.. hadi ben yalan söylüyom (!) onlarda mı yalan söylüo.. kendi beceriksizliklerinizi başkalarına çamur atarak ... ört pas etmeye çalışmayın... bu taktiği kimse sana zorla kullandırtmıo... her şey aynı diosun oklar dahi.... oklar aynı olması bi fayda etmez.. önemli olan " player ve team instroductions " kısmı (belki 100. ye söylüom bunu)... madem başarılı olamıon git kardeşim başka taktik kullan allah allah yaa akşam akşam sinir olduım...oyunda en ufak bi hile en ufak bi KOKU yok.. ayrıca neresi saçma sapan... babalr gibi 2 şampiyonluk, 2 türkiye kupası.. bence bunlar başarı deil.. avrupada biey yapamadım.. ona yanıom... madem hileli.. nie avrupada kupa alamadım.... nie chelsea ye yenildim... nie 33. haftada nâmağlup unvanımı istanbulspora kaptırdım... boş boş konuşmayalım... lütfen.. biraz emeğe saygı.. başka bişey istemiyorum...

Juninho_paulista playmaker olarak Alex i kullanıorum... onun yokluğunda yıldıray...

not: verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim...
yok hcm rahatsızlık falan vermion ya bi sakin ol