Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 203 arası toplam 203 sonuç

Konu: Galatasaray TV yayında!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selman abi,peki hangi programlar yayınlanacak paftaki maçları canlı yayınlama olucakmı neler olucak?

Quote Originally Posted by demirhan1984 View Post
    Yaptığım görüşmeler sonrası Galatasaray Tv'de Sunucu-Spiker olarak göreve başladım. Bu postu da şu an Doğan Tv Center'dan atmaktayım Çok yakında çeşitli programlarla projelerimizi hayata geçireceğiz. İzleyeceğinizi umuyorum...
    selman hayırlı olsun....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

demirhan abi hayirli olsun,galatasaray tv gibi türkiyenin en büyük spor kanalinda seni görmek ne güzel olur

su programlarin tekrarini durmadan yayinlamasalar cok süper olacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    GS TV'ye dekoder geliyor
    Doğan Yayın Holding bünyesinde, geçtiğimiz günlerde test yayınına başlanan ve 22 Ocak’ta resmen faaliyete geçecek olan Galatasaray TV’ye müthiş ilgi...

Şu sıralar uydudan yayın yapan kanalı merakla izleyen taraftarların, özellikle akşam saatlerinde ekrana getirilen nostalji maçlardan sonra, kanalı telefon ve faks yağmuruna tutup, tekrarını istediği öğrenildi. Gelişmelerden büyük mutluluk duyan Canaydın, yeni girişimler için kolları sıvadı bile.

Dekoder geliyor
    Galatasaray Başkanı, GS TV’nin kablodan da izlenebilmesi için, Başkent yolunu tuttu. Canaydın, Ankara’da yetkililerle temasa geçip, işi bir an önce bitirmeyi hedefliyor. Kanalın kabloda gösterime girmesiyle birlikte, taraftarların ilgisinin katlanarak artması bekleniyor. Kablo temaslarının yanı sıra, Doğan Platformu adı altında piyasaya süreceği özel dekoderler vasıtasıyla da Galatasaray TV’nin izlenebileceği, böylece daha kapsamlı hizmet sağlanabileceği kaydedildi.
    18.01.2007

Kaynak : Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Arkadaşlar henüz test yayını siz de biliyorsunuzdur. Programlar henüz proje aşamasında. Ben herşey netleşince Turksportal müdavimlerini haberdar edeceğim...

Hayırlı Olsun Selman abıcım.

Nesil
    2006
    Yer
    İST

hayırlı olsun galatasaraya

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Selman abi guzel futbol programlari mesela bjk forum gibi programlar olursa sevinirim

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

selman hayırlı olsun çok sevindim ya bizden birinin orada olması ne kadar güzel ben şahsen paf maçlarını izlemek isterim kanalımda bunuda dikkate alırsınız artık

walla benim tek isteğim kanaldan objektif olsun galatasaray-f.b ye yenilirse belgesel yayınlamsınlar veya rakipleri şampiyon olduğu zaman uzun uzun reklamlara girmesinler .... en önemliside ö.canaydın ın değil galatasaraylıların kanalı olsun istiyorum ... ö.canaydın zaten taraftarlarla takımın bağını olabildiğince kopardı umarım galatasaray t.v bu bağı tekrar kurar ve sıkı bir düğüm atarkı bir daha kopmasın diye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Digiturk le anlaşma oldu mu 1 hafta oldu bir gelişme var mı?

DeutscheR Misafir

Gerçekten tebrik ederim yani bu yönetimin başarabileceği bişey gibi görünmüyordu ama helal olsun...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

şu kanal kabloya gelmedi ya canım çok sıkıldı illa doğan bize kendi uydu programını satacak allahtan çok pahalı değil

Kanal cok güzel gercekten,unutulmaz maclar bölümü tüylerimi diken diken ediyor.Pazartesi gübü bence en iyi spor programi olan GÜNDEM var.Aziz Üstel,Ahmet Cakir ve Kadir Cetincali gibi usta yorumcular var.Bu pazartesi basladi begenerek izledim,programin sonlarina dogru Galatasaraylilara cok güzel sözler söylediler,ögütler verdiler...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Hergün 20:45 Haberler

severek izliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

son gelişmeler ne oldu digiturk te olucak mı anlaşamadılar mı bilen varmı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şu konuyu biraz canlandıralım

Lincoln ve Baros Bu Akşam Galatasaray TV'de

Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı Cassio Lincoln ile ilk yarının gol kralı Milan Baros
    Galatasaray TV’nin bu gece canlı yayın konuğu olacak. Galatasaray’ın Antalya kampından canlı olarak yayınlanacak programda sarı-kırmızılı takımın iki futbolcusu, tüm merak edilen soruları yanıtlayacak.

Lincoln ve Baros’un katılacağı program bu gece saat 21.00’den itibaren Antalya Concorde Otel’den canlı olarak GS TV ekranlarında...

---------------------------------------------------------------------------------------------
    Bu arada 2. yarıda lig maçları özet görüntülerini almak için Lig TV ile görüşmeler sürüyormuş...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turnuva var izleyemem üzgünüm
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tekrarını izlersin. Sürekli verirler bence

Yapılan hazırlık maçlarının tekrarı ise gece 00:00 dan sonra GS TV de

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

diğer maç ne zaman 3.lük?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

oynandı bugün 4-1 yendik.

Maç rahat 8-1 9-1 olurdu dalgaya verdiler maçı Ayhan süper bir gol attı. Önce şık bir çalım sonra 0 a indi kalecini beşliğinden attı Birde frikikten attık.

Arda istese garanti atıcağı golü artislik atmaya çalıştı az farkla kaçırdı sonra pis pis güldü

www.galatasaray.org den gollere bakabilirsin

Goller: 10' Sabri, 15' Arda, 40' Mesut, 81' Ayhan, 83' Ferdi

5 gol de türklerden

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben yarın diye biliyordum neyse izleyeylim golleri
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende öyle biliyordum. Kanalları geziyordum bi baktım 2-1 öndeyiz

Goller daha koyulmamış siteye. Ama yarın kesin konulur.

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri