Tabiki hepimiz oyuncuların taktiğe uymadığını gördük...gerginlikleri hepsinin yüzünden okunuyordu...konsantrasyon sıfıra inmiş durumdaydı...çarşamba günü bizi zor bir sınav bekliyor...eğer istediklerimizi yapabilirsek dünya kupasına gitmemiz bizim için çok avantajlı olacak...oraya kadar 6 ay var...Fatih Terim'in daha önce söylediği gibi genç oyuncuları takıma adapte edebilirsek kötü bir eleme grubu sürecine karşın kupanın süprizini bile yapabiliriz...beklenmedik yerlerde bulabiliriz kendimizi...

Fatih Terim'in uzun vadede çalıştığı oyuncularla çok daha başarılı olacağını düşünüyorum.Hazırlık sürecinde kadroyu yeniden yapılandıracağını söylemişti...eğer almanya biletini alabilirsek yepyeni bir takımla orada olacağız...

Herşeyden önce çarşamba günü maçı almak herşeyden önemli...gidemezsek ülke puanımızda düşmeye devam edecek...hem moral açısından hem puan açısından önemli...

Şahsen İsviçrelilere verilecek tepkinin şu olması gerektiğini düşünüyorum; onlara tam bir konuksever şekilde davranarak kendi yaptıklarından utandıralım.dostça ağırlayalım ki yaptıklarının utancını tüm dünya ile paylaşsınlar...

Bu fikri tüm medya kuruluşlarına, bakanlıklara, gsgm'ye, federasyona, tüm süper lig kulüplerine, çeşitli sivil toplum örgütlerine ilettim...sizlerde destek verirseniz biz Türklerin onurana yakışan en doğru tepkiyi vermiş olacağız...Tüm dünya gerçek medeniyetler ülkesinin neresi olduğunu görsün...