-
walla relaxlik bisey yok gayet relaxiz zaten bi problemde yok ama iste nedense arkadas herseyi ustune alinip saldirma geregi duydu yoksa boyle bisey icin niye tartisilsin 2 tane taktik icin ya , ( ama idda hala iddaa ediyorum bu iste bi gariplik var bugun 2 taktigide bidaha denedim fm manyaginin taktigi baslarda ise yariyo sonra bi sure sonra takim darmadagin oluyo ve devreyi 10. filan kapadiktan sonra kovuluyorum bide antreman schedule i benim adamlara cok agir geldi 18 kislik kadro zor cikiyo adamlarin coguda hep sakatlaniyo , dunker arkadasimizin taktigindede cok zor gol atiyorum bireysel yetenek cok onemli oluyo ataga zor cikiyorum cikamadigim zamanda karsi takim geliyo gelir gelmezde hemen hemen her girdiklerini atiyolar , bugun 2 taktigide denedim ikisindede sacked hemde 8. , 9. filan ve karar verdimki benim daha once hasbel kader yaptigim taktikler en azindan 2. , 3. filan oluyodu ondan simdilik onlara bakabilirim ama hala sole duzgun daha dogrusu bende ise yaricak bi taktik arayisindayim bakalm , hayirlisi ..
Mesaj Yetkileri