1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: 20 Ocak Cumartesi : Galatasaray - Denizlispor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default 20 Ocak Cumartesi : Galatasaray - Denizlispor

Turkcell Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, 20 Ocak Cumartesi günü Denizlispor ile İstanbul'da hazırlık maçı yapacak.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak karşılaşmanın saat 20.00'de başlayacağı ifade edildi.

18.01.2007

Kaynak : AA

Karsilasma SHOW TV naklen

bu macta genc agirlikli bir kadro ile cikmaliyiz.Bu kadro cok iyi bence.

gk:Fevzi elmas
    dr:mehmet topal
    dl:ferhat
    dc:song
    dc:tolga
    dmc:mehmet güven
    mr:sabri
    ml:Carrusca
    amc:Aydin
    forvet:ümit karan
    forvet:hasan kabze

bu kadro ile oynamaliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet ideal genc bir kadro ile cikmaliyiz ama gerets bu macta ilk onbiri deniyecekmis solda ferhat olcak

Muhtemel Ilk onbir
    mondragon
    Cihan
    Ferhat
    song
    tomas
    hasan sas
    arda
    inamoto
    ilic
    necati
    umit

gene oynatiyo cihani,inamotoyu

yahu mehmet güveni oynatsin artik,hazirlik maclarinda gördük mehmet orada inamotodan iyi,mehmet topalda sag bekte cihandan iyi.daha ne israr ediyo,deli ediyo adami bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

mehmet topal iyi ama bindirmeler yapamiyor cihan yerine sabri oynasin daha iyi ya aslinda su song u bir kere deneseler

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

hasan kabzeyi hiç beğenmiyorum artık...

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    mehmet topal iyi ama bindirmeler yapamiyor cihan yerine sabri oynasin daha iyi ya aslinda su song u bir kere deneseler
    ya mehmet topali görmediniz mi feyenoord macinda?sag kanattan gelemediler bize.Hem sag ayakla hem sol ayakla iyi ortalar aciyor,hizli biri.Daha ne olsun?

Songu sag bekte oynatmak gerizekaglilik olur,song stoper olarak kalsin.Sanki cok stoperimiz varya songu sag beke cekecez?

Yücel hasan kabzeyi oynatmiyorki gerets o kendini tam olarak göstersin,kamplari izliyom ben gstv de süper oynuyor,en iyi oynayanlardan biri.Ama gerets onu sürekli oynatmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hasan kabze sanki bencil oynuyormus gibi geliyor bana berlin macinda cok kotu oynadi ya

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

sakatlık olmaz inşallah..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

aman Cihan sakatlanmasin hatta Cihani sakatlayana para ödülü

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    aman Cihan sakatlanmasin hatta Cihani sakatlayana para ödülü
    emrah böyle konusman yanlis,sonucta oda galatasarayli biri ve en basta oda bir insan.Canimisin sen onun sakatlanmasini istiyon?

Onun oynamasini istemiyoruz tabiki,bunu geretsin görmesi gerekecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ya oda espiri anlamında baran kızma

Nesil
    2006
    Yer
    Marmaris

Hertha maçını izledim ve gördüm ki, Inamoto'nun Mehmet Güven'den tek fazlası var o da uzun boyu..

Tekniği, top kesmesi, hücuma kalkması, adam eksiltmesi ve daha bir çok yönüyle Mehmet Güven kat kat daha iyi, Inamoto'da ısrar edilmesine bir anlam veremiyorum açıkcası..

Cihan için ise fazladan birşey söylemek istemiyorum, sadece şöyle diyeyim, maçta kendisi hakkında bir defa yorum yaptım, top geliyordu havadan "Bakın şimdi sektirecek" dedim ve Cihan tek başına kafaya çıkmasına rağmen gayet güzel ıskaladı.. Daha da birşey diyemiyorum.. Futbolcu olmak bu denli kolaysa benim ne eksiğim var o zaman diye de düşünmüyor değilim zaman zaman..

Quote Originally Posted by FIRAT-GS View Post
    Hertha maçını izledim ve gördüm ki, Inamoto'nun Mehmet Güven'den tek fazlası var o da uzun boyu..

Tekniği, top kesmesi, hücuma kalkması, adam eksiltmesi ve daha bir çok yönüyle Mehmet Güven kat kat daha iyi, Inamoto'da ısrar edilmesine bir anlam veremiyorum açıkcası..
    Mehmet güven
    Boyu: 1.83
    Kilosu: 75

Inamoto
    Boyu: 1.81
    Kilosu: 75

Yani mehmet güven inamotodan her konuda daha üstün

bu lafin altina imzami atarim.

Nesil
    2006
    Yer
    Marmaris

Inamoto'yu 1.87 diye okumuştum geldiği zaman bir gazetede.. Gazetenin hatasına kurban gittim..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bu arada 2-1 yendik sadece ilk gölü gördüm diğerlerini kaçırdım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Su carrusca birde gol atsa kendini kurtarcak ama bir turlu gol atamiyor bu arada denizlispor macinda carruscanin duran toplarina gicik gittim bir turlu topu kaldiramiyor hele attigi kornerler o hep kotu ama yaptigi tek paslar guzel ama her pasdada acele ediyor sanki neyse carussanin biraz daha oynamasi lazim ki sonra gidip gitmeyegi hakkinda yorumu verelim

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ben carruscayi begendim artik oynatsin su adami.

sonunda bir hazirlik karsilasmasinda galip geldik

takimi begendim genel olarak iyiydik,ama daha fazla pres yapmaliyiz,erken pres yapmaliyiz,inamoto cok faul yapti,daha nasil pres yapilacagini bilmiyor adam,arda bile ondan daha cok top kapti galiba.

Carruscanin ilk 11de baslamasini herkes istiyordu ve öylede oldu,gercekten cok yetenekli biri ama sut sorunu var,sutlarini gelistirmesi lazim,forma buldukcada bu sut eksikligini giderecektir.Hasan kabzeye yaptigi asist süperdi gercekten,cok klas bir ortaydi,kalitesini gösterdi carruscanin bu asist.Arda sag bekte oynadi cihanin erken sakatlanip cikmasindan dolayi,ama gene iyiydi,cok top kapti.Iyi paslar atti.Ferhat artik sol kanadin banko ismi oldu,yerini kolay kolay kimseye birakmaz.Mehmet güven cok sut cekiyor ve bunlari cok kötü kullaniyo,biraz daha az ama öz sut cekmesi lazim,antremanlarda sut calismasi yapmasi gerek.Inamoto konusunda artik bisey diyemeyecegim bugün pres yapayim dedi,durmadan faul yapti.Artik mehmet güven ondan formayi tamamen almasi gerekiyo.Aykut gercektende süperdi bugün,cok önemli kurtarislar yapti.Yenilen golde fazla hatasi yoktu,belki kurtarabilirdi.Ama onun yerine cok iyi toplar cikardi.

Galatasarayi begendim bugün ama daha cok pres yapmamiz gerekiyo.

Maçta bende vardım beklediimden de az bi ilgi vardı sadece kapalı doluydu eski açık da kapalıdaydı hoş bi maç oldu ki bayanlar da marşlara eşlik ettiler tek kötü olay arkadaşımın telefonu çalındı bazıları maç izlemeye gelmiyor arkadaşlar dikkatli olun maçlara giderken..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçı izledim, daha doğrusu izlemeye çalıştım. Çok sıkıcı bir maçtı. Pek forma şansı bulamayan oyuncularımızı görmek açısından faydalı olduğu söylenebilir. Ancak bu şansı pek iyi değerlendirmediler bence. Mehmet Güven çok top kaybı yaptı, özellikle ilk yarıda. Buna rağmen inamoto dan daha iyi bir futbolcu. En azından sorumluluktan kaçmıyor. Carrusca nın Ardayı kesmesi imkansız. Çok çalışması lazım (: .. Necatinin eski halinden eser yok. Sakatlık kötü etkilemiş herhalde. Takımımızın 7 puanlık farkı kapatacağına pek inanmıyorum. En azından bu oyunla zor. Sanki bişey eksik, geçen seneki takım ruhu yok gibi. Bence yönetim bu senede para vermesin, yine şampiyon oluruz.

Mesaj Yetkileri