valla kardeş benim ülkeme küfür edilecek istiklal marşı çalınırken ıslıklanacak! hangi medeniyette yaşıyoruz? Ben sizi bilmem ne dersiniz ben şiddet olmadığı sürece bu tip konulara destek veriyorum. Sonuç olarak orada bizim sinirimizi maçın başında attırdılar. Biliyorlar ki Türkler milliyetçi, ne yaptıla oyunu doğru oynadılar. Şimdi biz adamlara herhangi bir şekilde dokunmazsak ama tezaruhatla o stadı onlara dar edersek kazanırız. İstiklal marşlarını okunurken kimseye laf anlatamazsın yani cumhurbaşkanıda çıksın desin etmeyin yapmayın laf anlatamaz. Bu türk milleti bayrağına ülkesine milli takım cocuguna marşına sahip çıkar yeri gelince ölümüne bile gider. O yüzden illaki onlarında marşlarında bu tip olaylar yaşanacak hemde ıslıklamak neymiş sen gör. Korkuyrum isviçre bayrağı yakmasınlarama onlar merak etme bu kadar etkilenmez bizim gibi. Oyunu politik oynuyorlar demiştim. Bizi etkiliyor bu konular haliyle. Sahaya birşey atılmamalı ama bu gerçekten çok zor. Bendeistemiyorum takıma zarar getirecek birşey olsun. Ama onun yerine oyuncularına küfür, bol ıslık 90 dakika delilerce takımını doğru destekleyen seyirci istiyorum. cehennem diyince sonunda ölüm yok ama cehennem sıcak biliyoruz. İstanbuluda onlara gürültü ve tezaruhatla sıcaklaştıralım bu baskı onları uyutmasın ne bileyim kaldıkları otelin önünde korna çalın falan
umarım yarın yeneceğiz.