Originally Posted by Nedvedmania mütiş bişey yakaladım arkadaşlar Bu gerçekten çok güzel. Bunun kim olduğunu aşağı yukarı tahmin ediyorum. Zaten ismiinide vermemişsin.
Originally Posted by Batuhan Önder Bu gerçekten çok güzel. Bunun kim olduğunu aşağı yukarı tahmin ediyorum. Zaten ismiinide vermemişsin. yoo 5 yerde yazıyo zarandene diye 1- en yukarda 2- üye grupları kısmında 3- ö.m gönder kısmında 4 ve 5 profil bilgilerinde
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Originally Posted by Nedvedmania yoo 5 yerde yazıyo zarandene diye 1- en yukarda 2- üye grupları kısmında 3- ö.m gönder kısmında 4 ve 5 profil bilgilerinde aga zaradene'yi ettin zaraNdene
Originally Posted by hakan sükürü aga zaradene'yi ettin zaraNdene 1 harfden bişi olmaz o anladı nasılsa . . . Birleştirilen Mesaj: bu arada zaradane mod olmuş
Originally Posted by Nedvedmania 1 harfden bişi olmaz o anladı nasılsa . . . Birleştirilen Mesaj: bu arada zaradane mod olmuş Zaten moddu o cihan. Dün akşam bir sıra yeşil rengi kayboldu sadece o kadar... Sende tam o sıra yakalamışsın...
Forum Rules