Quote Originally Posted by capriceman
İnternete girerken beyninide alsın bazıları yanına, lan espiri yapıyoruz burada anlama zorunluluğunuz mu var nedir? O kadar gülmüşüz etmişiz, kişisel şeylerinizi dökmeyin buraya.

Volkan ve diğer arkadaşlar çoğunuzdan düşünebilme güdüsü yukarıda bir insan olduğu için yapılan seviyeli geyiğide fark edebiliyor, abiniz yaşınızıdayım çıkıpda burada ki 3-5 mesajla ego tatmini yapmam, öyle bir espiri yaptık o kadar.

Beğenmeyen yazmasın arkadaşım bu kısma, geçend Volkanın espirisinde kılkıçlık yaptınız, neysiniz siz yahu?

Bunu dahi anlamaktan acizseniz ne diyeyim bazılarınıza???
1. si volkan ınn esprisini ilk anlayanlardan birileir ronalde ve bendim volkan ın ki gayet zekice düşünülmüş bi espriydi ama burada olay öyle değil aramızdan bi üye 1000. mesajım oldu diye egositlik yapıyor ve hadi kutlayalım diyor çok ilginç
hayır bundan bize ne anlamıyorum önmeli olan paylaşım
2. si ise demişsin ki burada sizin abinizim tmm abimiz olabilirsin ama bu sana geçip karşımıza 1000 msj ım oldu hadi kutlayalım şeklinde bir egoistlik HAKKI VERMEZ

ve sonuncusu ise bunu aylar önce ben yapsaydım forum 2 ay geriye atmadan önce 1500 msj ım varken (ki msj sayısı hiç şekilde burada olduğu gibi egoizme alet edilemez daima önemli olan paylaşımdır !!!) asla böyle yapmadım ki yapsamam da bu görgüsüzlüktür ama eğeeeerrr böyle bi şey yapsaydım benim sizin ki gibi ''ESPRİ '' olmazdı da benim ki ''vaaaay sergio msj sayınla hava atma'' veya da ''forumda msj yazmak değil gibi'' tepkiler alırdım
ve hatta belki de volkan veya da vieri den de uyarı alırdım üstüne
ya gördüğüm kadarıyla son zamanlarda artık sitede bazı şeyler değişmeye başladı o eski gnleri YOK ne yazıık kİ!!!