ne gerek var böle hile hurdaya bence hilesiz oynamak en güzeli..
ne gerek var böle hile hurdaya bence hilesiz oynamak en güzeli..
Herkez yaptı bı ben yapamadım şimdi teklıf ettım baskana ama olcakmı bakalım
Arkadaşlar, takım bul dediğimde bana hep avrupa klüpleri buluyor. başka kıtalardan hiç bulmadı. bunu ayarlamanın bir yolu varmı? acil cevap lütfen..
yok kardeşim.. kim ben pilot olurum derse yönetim onu sunar.. arada sırada asya amerika çıkar ama o da bir sene sonra falan .. hele Türk takımıysan hep yunan kıprıs ve türk takımları geliyoo çoğunlukla
İyide belki hile değildir bu.Belkide oyunu gizli sırlarından biridir.
FM Gazetesi
olmuyor bu da ya acaba updatede duselttiler mi
bende yaptım ugur arkadasımızın dedıklerını yapın olucaktır
Bugun yaptım zaten oğuz yınede sagol tavsıyen ıcın
ya ben 2 den fazla yapamadım - parada var annamadım gitti
Kârdéş ben Galatasaray'ım ve Eyüpspor'u federer klüp olarak aldım.
Peki bu takıma para ödüyorum. Sonuçta ne işime yarıycak anlamadım![]()
Tabi feeeder clup ler için kötü![]()
FM Gazetesi
ben bu yunan ve k.kıbrıs kuluplerinden bıktım ya FM bilerekmi yapıyor bunu Türk - Yunan biribirini pek sevmez ondan bize gıcıklıkmı yapıyor acaba![]()
çok teşekkür ederim hocam.
Bendede 4 yunan 1 tane kıbrıs varhepsine 2şer tane gönderdim adaletsiz olmasın diye
,bide leicester var mesela alt ligde olsa oyuncuların ingilterede tecrübe kazanması gerçekten çok iyi fakat ordada çalışma izni problemi oluyor.Sırbistan çek takımı falanda var ama onlarla pek ilgilenmiyorum.
yok yaw bende yapamadım .dediklerini harfi harfine uyguladım ama yok.sen bi yerde eksik anlattın heralde .olmuyo
sağol baba sağol
bakın önce habere (news) tıklıyoruz
sora haberlerden make recommendationa tıklıyoruz
sora hiçbir takım seçmeden arama bölümünden herhangi bi futbolcuyu ara yapıyoruz
aradıktan sonra tekrar haberlerden make recommendationa tıklıyoruz ama yine takım seçmiyoruz
bu işlemi 5-6 kere yapıyoruz
en sonunda bi takım seçiyoruz...
seçti
kten sonra geri diyoruz başla takım seçioz
geri dioz başka tkım seçioz
ve oluyor
bendede olmadı yaw bunu bi video ile anlatamaz mısnız dediiniz herşeyi yaıorm olmuo
''Tavsiye Et'' butonuna basmadan oyun ilerlemiyo arkadaslar...
bir takım sectikten sonra make recomendation butonu kayboluyor...buna aldanmayın kaybolsun.geri tusuna basınca takımları sectiğiniz sayfa geliyor ve sol altta tavsiye et butonundan secin.
Deneyelim bakalım bu sefer olacakmı?
FM Gazetesi
Bende yine olmadı ya, birisi daha güzel bir dille daha açık bir şekilde anlatırsa çok iyi olucak ..
Ohh bee!! Eyvallah ahmet güzel açıklama
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkdaşlar en son geri yapıyoruz ya.....1-2 kere geri yapın o ekran öyle geliyor.
FM Gazetesi
Valla bende yaptım, sağolasın Ahmet ..
paylaşımın için sağol
bnde bi turlu yapamadım sunun bi videosu fln yok mu arkadaslar?