1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Forumda Yönetici Olmak

Hybrid View

bu ıs saygıya,dürüstl]üğe ve [COLOR="Red"][/COLORİMLAYA bakıyor imlayı kırmızı harfle ve buyuk harfle yazdım cunkı modlugum bu yuzden gıttı bunun ıcın ayrı caba gosterıyorum ama yazar ve basket sıte editörü olarak yine yöneticiliğime devam ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Jay_Jay Ceyhun View Post
    bu ıs saygıya,dürüstl]üğe ve [COLOR="Red"][/COLORİMLAYA bakıyor imlayı kırmızı harfle ve buyuk harfle yazdım cunkı modlugum bu yuzden gıttı bunun ıcın ayrı caba gosterıyorum ama yazar ve basket sıte editörü olarak yine yöneticiliğime devam ediyorum...
    Ceyhun, iyisin, iyi niyetlisin de senin de dediğin gibi şu imla kurallarına biraz dikkat etsen daha iyi olacak.

Ayrıca diğer arkadaşlardan da rica ediyorum. Lütfen Türkçe'mizi koruyalım. Nokta, virgül kullanmasanız da kelimeleri düzgün yazalım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Jay_Jay Ceyhun View Post
    imlayı kırmızı harfle yazamamışsın ceyhun...yazdıklarını göndermeden önce bi okusan da öyle göndersen?

Mesaj Yetkileri