1 ile 30 arası toplam 319 sonuç

Konu: FM 2006'da Gördüğümüz Hatalar-Sorunlar

Hybrid View

Ya Arkadaşlar benım sorunum FM2006 yı türkçeleştirdikten sonra 2. sezonun başında kayıtlı oyunu bulamamasıdır.Bunun nedeni oyunun korsan cd oldugundan kaynaklanabılırmı acabaaa... Ama orjinalleri çok pahalı ne yapiim ...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by ozanersin View Post
    Ya Arkadaşlar benım sorunum FM2006 yı türkçeleştirdikten sonra 2. sezonun başında kayıtlı oyunu bulamamasıdır.Bunun nedeni oyunun korsan cd oldugundan kaynaklanabılırmı acabaaa... Ama orjinalleri çok pahalı ne yapiim ...
    Bir dönem piyasada dolaşan çalıntı Türkçe yamayı kullandıysan ondan kaynaklanıyor olabilir..

Quote Originally Posted by snoophan
    arkadaşlar benim sorunumla daha once hiç kimse karşılastımı bilmiyorum sorun fm2006 oynadığım oyunu kayıt ettim kayıt bittikten sonra cok acelem vardı makinayı reset attırdım açılmadan kapadın ertesi gün oyunu açtığımda save dosyası açılamadı dio ama ben kayıt bittikten sonra reset attım hatta biraz bekledimde neden böyle bir sey yapabilir bana yardımcı olabilirmisiniz
    Eğer kayıt işlemi tamamlanmadan bilgisayarı kapadıysan bu yüzden save dosyası hasar görmüş olabilir.. Save dosyası hasarlarının bilinen bir çözümü yok..

Quote Originally Posted by Legal_Advice
    yaw benim fm06 cook farklı ea sportsun bnm oyun buradakş tum yamaar sports interactive icin biri easports içinde yama cıkartsın:S
    Maalesef CM 2006 için bir çalışmamız sözkonusu değil..

Quote Originally Posted by erdi.22@
    ya onu bunu bırakında benim fenerde 2.sezonum ama fixtür çıkmadı ve o yıl maç yapmadan geçirdim sadece türkiye kupası ve şampiyonlar ligi maçlarını yapabildim bunun hatası nedir bakalım bulabilecekmisiniz ben bulamadım o kadar güzel gidiyodu ki ilk yılımı yenilgisiz liderlikle şampiyon oldum 2.sezon fixtür çıkmadı olcak iş değil şimdi size ss yollardım ama oyunu sildim
    Güncelleme yüklersen sorun hallolur ama kayıtlı oyuna faydası olmaz..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Mesaj Yetkileri