bir fenerliyim ama hagi tabikide sonrada alexbence
bir fenerliyim ama hagi tabikide sonrada alexbence
Türkiyeye kariyeri en parlak noktaya gelen yabancı ortega idi.Ama oynatılmadı veya oynamadı
Hagi geldi galatasarayımıza bu adam ölmüş diyenleri şaşırttı ve mükemmel bir ferformans gösterdi
Bu yönden en iyi yabancı hagi
en büyük futbolcu tabi ki Hagi dir hem hizmetleri hem de büyüklük bakımından
takıma katkı bakımından hagi ama kalite olarakNİCOLASANELKA
Pascal Nouma Gerisi Yalan
en sevilen olabilirOriginally Posted by samhaini
Hagi'dir. Daha iyisi de gelmemiştir, gelmez de.
arkadaşım dediğin adam baldızına tecavüz etmişti öle sporcu bu katagori için aday bile olamazOriginally Posted by bursa_mc
hagidir herhalde.
çook eskilere götürüpte sizleri bir les ferdinand desem..destek bulmaz bilirim ama genede oyum ondan yanadır..
les ferdinand
hmm. evet Erkut abi daha eskilerden yok mu? şöyle 50'lerden
en iyi yabancıya gelmişken.. Hagi demek isterdim ama Taffarel daha ağır basıyor..
türkiyeye gelmiş en iyi futbolcu ben sonra ise
I love you hagi
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
hagi hagi hagi
tabi ki hagi sonra da carew
elbette hagi...
herkez hagi olduğunu çok iyi biliyor bence diğer isimleri söyleyenler fanatiklik yapıyor yok kalite olarak şu da isim olarak bu diye kendilerini avutuyorlar türkiye ye gelmiş geçmiş en iyi en kaliteli ve yararlı futbolcu hagi dir. bu tartışılamaz çünkü herşey ortada ben bunu galatasaraylı olduğum için söylemiyorumfutbol sever olarak söylüyorum ....
1.Hagi
2.Tafarel
Kesinlikle hagi....
Gheorge HAGI. Sevmesem de![]()
![]()
Bana göre HAGI.
Kesinlikle Hagi
anket eklicektim ama saydım ve gördüm ki gerçekten gereksiz olurmuş. 71 tane hagi var diğerleri 5-6şar tane
yinede herkes görmüş olurduOriginally Posted by hurmet
G.Hagi ...
pierre van hooijdonk
Hagi ve Taffarel
hagi ile alex kapisir.ama alex in katkisinin daha fazla oldugunu gormezden gelmeyin.haginin yaninda gercekten iyi bir takim vardi.
Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi
turkiyeye gelen en iyi futbolcu G.Hagi Ben Songuda begeniyorum gelmis gecmis en iyi defasn oyuncularindan biri