arkladaşlar bu turksportal ı tamamen pc den kaldırmak için regedit yerini falan yazar mısınız ? silip yeniden kurcam. TŞK..
arkladaşlar bu turksportal ı tamamen pc den kaldırmak için regedit yerini falan yazar mısınız ? silip yeniden kurcam. TŞK..
Türkçe FM 2007 v1.0 BETA 1 i siteden indirdim ve ayarlardan klasörü gösterdim. dosya ismini de fm.exe yaptım oyunu buluyor ama açılırken klavyem ve mauseum kilitleniyor pcde sorun yok normal çalışıyor ama klavye mause çalışmıyor ancak pcyi kapatarak halledebiliyorum sorunu...
ayrıca arka planda fatal error veriyor ama klavye mause olmadığı için göremiyorum tam hatayı. oyun yüklenmediği için de klavye mause takılı olarak kalıyor direk.. bu fatal error hatası nedir nasıl giderilebilir?
nerede sorun olabilir türkçe kullananlar bir yardım edebilirlermi? aynı sorun ile karşılaşmışsanız belki bilirsiniz.
şimdiden teşekkürler..
arkadaslar biktmadim usanmadim 26 sayfayida tek tek okudum...ama su uygulama dosyasi bulunamadi problemene bi cozum bulamadim.2 saattir ugrasiyorum yok olmuyo olmuyo..folder dosyasida war.. suanda herhangi bir antivirus programi yok..oyun hatasiz sekilde kuruldu ve ingilizcesi sorunsuz olarak calisiyor...ama turkce yamada fm.exe nin yonunu bir turlu gosteremiyorum yardimci olursaniz sevinirim..oyunu silip bastan kurucam ama ingilizcesinde problem yok...simdidentesekkurler
Merhaba,
Oyunu kurduğunuz yerde fm.exe dosyası olduğundan emin olunuz lütfen.
Ayarlardan oyun klasörünü belirttiğiniz taktirde kayıt ettikten sonra paneli kapatıp tekrar çalıştırdığınızda ayarlar bölümünde aynı bilgileri görüyorsanız bilgiler kayıt edilmiştir. Bu haldede çalışmıyorsa belirttiğiniz klasörde fm.exe olduğundan emin olmalısınız.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Klavye kitlenmesi 1-2 dakika olacaktır, sonra tekrar eski haline döner, bunun sebebi güvenli Bir Türkçe FM oynamanızdır. 1-2 dakikak bekleyin, yine kitlenme devam ediyorsa ctrl+alt+del tuşlarına aynı anda basın. Sonragörev yöneticisini kapayıp alt taraftan Football Manager penceresine tıklayın. Kitlenme geçecektir.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ya beyler bu yamada spikerde türkce oldumu hayır benm her yer olduda spiker olmadı giristede mac spikeri filan yazıyo naapmam lazım
çok teşekkürler yardımın için.
FM Gazetesi
beyler ben yükledim başta ilke ekran yeni oyun falan yazıydou bide taktik kısmıda tükçeydi sonraki açışımda bu t]k.e olnakismlar 'ng oldu yardim ac'l; beyler
arkadaslar ben oyunu ingilizce oynayabiliyordum sonra türkçe yamayı indirdim oyuna giriyorum yeni oyun kurmaya başladığımda oyuna başla dedikten sonra yüklemeleri yapıyor ekran renkli hale geliyor fakat orada takılıp kalıyor n olcak?
teşekkürler
Beyler hala aynı hata var fem 2007 türkçe patch ss lerindeki gibi türkçe olmadı benim makinada acaba neden acilll yardım pleeaas
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
arkadaslar bn Fm yi internetten indirdim bu yuzden fm exe dosyasi rar dosyasinin icinde kaldi Turkce Football Manager 2007 i indirdim ancak Fm exe dosyasinin yerini gosteremiorm fm exe dosyasi rar in icinde biliorm ama gosteremiormm lutfenn yardimmm
Arkadaşlar şu run-time 67 ye çözüm bulan var mı lütfen sölesin ben forumun tamamını okudum iki tane şeyde indirip kurdum ama düzelmedi lütfen acil yardım modlar duyun sesimi
benim oyunum bazen türkçe bazen ingilizce oluyo anlamadım gitti ne kadar uğraştıysam şu aralar türkçe oynayamıyorum ne yapacağımı şaşırdım
Bu dedigim Run Time Hatasini ve Dosya bulunamadi hatasini giderir.
arkadaslar once oyunu turkce olmadan normal halde acin. sonra oyundan cikin.Yani normal FM simgesinden acin.
Ardindan oyundan ciktiktan sonra turksportal turkce fm yi acin. Dosya yeri olarak c: Program Files / Sports Interactive / Football Manager 2007 yolunu takip edin.Kaydet diyin.Sonra programi kapayin ve yenioden acin.Calistir dediginizde problem gidecektir
ArkadaŞlar Yardim Benİm Oyuna Gİrİyo Ama Takilio DedİĞİnİz Gİbİ
Sonra Takilma GeÇİyo Sİyah Ekran Kaliyor Yardimlarinizi Beklİyorum
Güzel Kardeşim Bak Burada Coskun1907 Link Vermiş Oradan Ayarlarını..Hadi Bakalım Kolay Gelsin!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=33020
Yaw bu yamanın çalışması için 7.01 New Build'i indirmek zorundamıyız???
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Önceki sayfalara baktığımda cevabımı aldım. Gerekmiyormuş. Ve çalıştırmayı da başardım. Bu yamada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
arkadaşlar bence hiç mesaj yazmadan bütün sayfaları okuyun bendede çalışma hatası vardı bütün sayfaları okudum ve yazılanlar sayesinde hiç mesaj yazmadan sorunumu çözdüm herkese çok teşekkürler
http://img413.imageshack.us/my.php?image=adszxn0.jpg
bu hatayi weriyor herseyi yukledim yardim edinnnn
sgl calisiyo da arada bir turkcefm2006 hatasi geliyo ve calismiyo ve devami run-time error `76` patch not found hatasi geliyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aykut gencfb banada ayni hatayi veriyo
ben de dosya klasörü seçimi yapıyorum fakat dosya bulunamadı diyor caresini bilen varsa yazsın bi zahmet..
bEn oyunun 70 Mb rip versionu indirdim O yüzDen calısmıyo olabilir mi ?
hayırlı günler.benim bi sorum olcak arkadaşım.geçenlerde fm 2007 nin turkçesini indirdim bilgisayarımda kurdum fakat bi türlü çalıştıramıyorum.benim anlamadığım bişey var kurulumda şöyle yazıyo;"c:\Documents and Settings\kullanici_adiniz\Application Data\Sports Interactive" klasörüne dosya yazma yetkiniz olmasına dikkat ediniz.bu nedemek anlayamadım.birde benim bilgisayarımda internet olmadığı içinde virüs veya güvenlik programı yoktur.türkçe fmyi çalıştır dedğimde uygun dosya bulunamadı diyor.bu konuda yardım olursan sevinirim saygılarla...
arkadaslar ben yamayi indirdim ama kurulmuyo; orjinal cd olmadigi icinmi boyle oluyo; bi yardim lutfen; bekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
neyse; sanirim bisey demiyeceksiniz; yinede sagolun...
Bi soru sordum Henüz cVp VErEN yOk Ripped veRSion indirdim YaMA o YüzdEn mi ÇALışmıyor ?