Quote Originally Posted by Qben
Bu forumda beni aydınlatabilecek kimse varmı?

1 - Fifa yi denetleyen ve tamamen bağımsız bir mekanizma varmi?

2 - Fifa bir derebeyilik mi? Baskani, gorevi suresi bitinceye kadar istedigi gibi yonetme hakkina sahip mi?

3- Mr. Blatter in Isvicre taraftari oldugu bir Fifa da, tarafsizligini yitirmis bir baskan olmasi sebebi ile ISTIFASIni vermesi gerekmezmi?

4 - Sahsi gorusum bu adam istifa etsin. Bunu benden baska dusunen yazan yokmu? Hicbir yer de ne duydum ne okudum.

5 - Mr. Blatter ve tum ekibi ISTIFA...
1- Tabiki Blatter son söz değil bir kurula sahipler ve denetleyen bir kurul var. Oy birliği ile sonuçlanıyor herşey.. Ama şu var İsviçrelilier ağırlıkta. Tamamen bağımsız olmasada bir icra kurulu var. Sanırım bununda başkanlığını başka bir İsviçreli yapıyor.

2- Derebeylik olduğuna pek inanmıyorum ama son olaylar ne kadar laçkalaştığını gösteriyor. Türklerden korkuyorlar diye böyle sığınmalar yersiz. Heralde Türklerin isviçre milli marşında yaptıkları ağırına gitti. ilk maçta neredeydi beyefendi..

3- İşte orada olayın içine politika sokmak gerekiyor birazda.. Bu olaylar İngilizlere karşı olsaydı ve Blatter böyle birşey deseydi (dermiydi o cesareti bulup pek sanmıyorum) koltuğundan olacağı kesindi.

4- Ben katılıyorum sana istifa etmez ama..

5- Al bendende okadar