1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Uygulama Hatası[Crush Dumps]

Hybrid View

Default Crash Dumps

Arkadaşlar oyunu kayderken veya continue'ye bastığımda bazen bu dosyayla ilgili bir hata veriyor ve oyun kapanıyor. Biliyorum bu sorun için çok konu açılıyor ama hala kesin bir çözüm bulabilmiş değilim. Bu klasörün içindeki dosyaların ne işe yaradğını ve hatayı engelleyebilmem için ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok sevinirim.

bendede ikidebir aynı sorun oluyor..eğer sebebini biliyorsanız lütfen yardımcı olun..şimdiden teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar yardımcı olacak yokmu şuna.genelde 2012 yılını flan geçtiğim zaman
    oluyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

crash dump oyunda bir hata yaşandığı zaman teknik ekibe sorunun neden kaynaklandığını gösterebilmesi için hazırlanan hata raporudur.

bu tür hatalar genel olarak oyunun kendisi ile ilgili olduğundan düzeltme şansınız genelde yoktur. Bu tür durumlarda yeni bir oyuna başlamak çoğu zaman sorunu çözer.

Eğer sisteme yeni bir yama vs. (özellikle data güncellemeleri)yüklediyseniz sorunu yaratan bu dosyalar olabilir.
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunu sırf 2 kere o yüzden başlattım.Ozaman hiç bir yama yükleyemeyecekmiyiz.Hangi Yamada olabilir acaba
    FM Gazetesi

Ben sadece grafik paketleri ve 7.0.1'i yükledim. Bir de bugün Turksportal'ın Türkçe yamasını. Ancak bundan öncede oluyordu. Neyse katlanacaz artık çözümü yoksa. Teşekkürler

ya beyler gerçekten köklü bi çözüm yokmudur bu soruna ?

Mesaj Yetkileri