Kral sahneye çıktı ..
Kral sahneye çıktı ..
hakan sukur attii 1 0 ilk devre bitti kral yaa aslanim benm
Helal Kral süpersin 1-0
Gs taraftarı stad dışında sanırım
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Evet maç seyircisiz, dışardan destekliyorlarmış ..
Birleştirilen Mesaj:
2-0 oldu, Sabri attı golü .. Maraton aynen şu ifade yazıyor ..
Ankaraspor kalecisi Hakan kendisine gelen geri pasta pres yapan Sabri'ye çalım atmak isteyince topu kaptırdı ve Sabri belkide hayatının en rahat gollerinden birini atarak takımını rahatlattı..
İkinci Volkan faciası ..[/QUOTE]
guzeldii![]()
Maçı izlemedim ama kazanmışız. Kral yine sahneye çıktı, gol atmasına çook sevindim..
Beklediğim bir sonuçtu. Galatasaray rahat oynadı. Fazla kasmadı. Anakaraspor oyunda diriydi. İstediklerine ulaşamadılar. Sonuçta kazanan taraf cimbom oldu.
galatasaray bu butür maçları affetmez demiştim haklı çıktım![]()
So what?
Saike
Maçı izledim , diycek fazla bişey yok kalitesiz bir maçtı ,
Ayrıca Carrusca artık kadroda yer alamaz, karşı karşıya kaldığı pozisyonu atamadı kendine yazık etti.
Carrusca oynadı mı haberiniz var mı?
Mesajı yeni gördüm oynamış.![]()
5 / 3 = 2
KRAL'ın selamını aldınız mı ? :P
Herhangi bir hazırlık maçından farksızdı.. İzledim maçın tamamını..
Show TV'de oynanan Denizlispor maçımızı izlemiş olanlar o maçın 2 - 1 değil de 2 - 0 bitenini hayal etsin.. Gollerin oluşu farklı sadece, o kadar..
Geriye kalan sıkıcılık, mücadele eksiği, formsuzluk gibi bir çok şey yine bu maçta da ön plandaydı..
Diğer bir fark da şuydu, 1. golün gelişimi çok güzeldi..
Ilic öyle güzel ortaladı ki Cihan olsa o bile atardı, öyle diyeyim anlayın siz ortanın güzelliğini![]()
Bencede sıkıcıydı Kral golünü çok güzel attı 2.gol kalecinin hatasıydı Sabri iyi değerlendirdi fark 5 e düştü
Galatasaray'ımızı tebrik ediyorum. Bu maç önemliydi ve bu maçtan, Sabri ve Hakan'ın golleriyle 2-0 galip çıkmayı bildik.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
lige çok iyi giriş yaptıkk tbrkler galatasarayıma inşallah hep böyle gideriz..
songun haraket kırmızı karttı...
hakem rezaletti.baksetbol maçı yönetiyo sanki.adam geğirse faul vercek sertlikten dolayı...böyle maç mı yönetilir ya...
3-0 olabilecekken olayı dalgaya aldı galatasaray benim de kuponum yattı kınıyorum...
orhan ak nasıl bir takozdur anlamak mümkün değil...
inamoto 3 kere ileri pas verdi 2 si hatalı...
hakan şükürün attığı gol zaten gol olmalıydı da kaçırdığını anlamak mümkün değil...
maçın özetini kaçırdım song nasıl öyle bir hareket yapmış 2-0 iken mi yaptı o hareketi ?
Song belki tv görüntülerinden ceza alır .. Daha önce buna benzer bişey olmuştu sanki ..
Song'un hareketi kırmızı kart değil.
arkadaslar maci canli izledinizmi ? lutfen resme aldanmayin.top havadaydi song da ayagini kaldirdi indirirken oldu olay zaten hurriyet hic birsey demedi hakeme cunku oda topu havadan eline aldi maci izlemeden konusuyorsunuz
Maçı stadın arkasında dev ekrandan izledik.Güzel bir atmosfer vardı.İyi oynadık diyemicem ama kazanmayı bildik.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Çok cansız bir maçtı. İyi oynamadık ama yinede kazandık 2. yarıya çok iyi başladk![]()
Song gibi sportmen bir futbolcunun böyle bir hareket yapacağını zannetmiyorum. Büyük olasılıkla pozisyon içinde olan bir harekettir.