Batuhan teşekkürler!!!Eklemek istiyorum defans oynayan adamın 20bitiriciliği olsa ne olur ki beyler
Batuhan teşekkürler!!!Eklemek istiyorum defans oynayan adamın 20bitiriciliği olsa ne olur ki beyler
alla alla sadece bitiricilikmi 210 bu adamı biye karalıyorsunuz bu kadar biz Türklerde Türkleri beğenmeme hastalığı var valla bu adam yabancı olsa wooaaaw seslerini çoktan duymuştum![]()
ewet iyi gelişmiş ancak oyundaki performansını bilmeden olmaz fm var bu şekilde bi kaç adam ama maç da iyi değiller
Boyle 30-4- adam var ama hepsı bu kadar cok gelsımıo dediğim gibi bitiricilik 20 olmuyoda 17 oluyor
çok saolasın walla ii oldu bu.arkadaşla moutinho we marcelo yu mutlaka alın we interli grossoyu sakın unutmayın sol kanatta adam şow yapıyo ya nese çok saol walla futbolcular için...
bende 2006 dayken huseyin demiri almistim bitircilik ilk dokunus vs vs 20 di fakt adam defender gözüküyordu antreman programina yeni yer secmesi icin forveti sectim ve gayet te güzel gol atıyordu
Arkadaşlar Tevfik Köse yi deneyen var mı? Özellikleri süper ama aldatma olabilir...
Buraya 14-17 Yas Arası Gencleri Yazarsanız Sevinirim![]()
sitede dediğin gibi bir bölüm mevcut oraya bak lütfen
ya bu download ettiğim dosyaları nereye koycam :S:S:S
irfan basaran,
yanlis adres teknik sorunlar dan ulasabilirsin sorunun cevabina
muslu nalbantoglu gercekten cok iyi defansin saginda oynamasina rahmen kritik goller atiyoo savunmanin ortasindada mukemmmell kesinlikle oneririm manyak futbolcu
Sence ATLETİCO DE MADRİD S.A.D. takımına gider mi ?
birde fernando gago var boca'da 20 oyunun başında 20 yaşında ve 4 miyon £'a alıyorsunuz 2008 yılındayım ve 27 milyon £'a chelsea aldı özellikle liberolu taktiği olanlarda çok iyi
arkadaşlar ben gs gremiodan lucası aldım biraz pahalı 13$ aldımadam muthis bide bide velez defans aldım pallerano 400$ ikiside muthiş ama lucas acayip bir oyuncu...... ultraslan
defans isteyene racing de garay war pahali da deil onerilir
arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum ama ben yinede yazıyım
adı:jo
takım:brazil 20 yaş altı ve cska moscow
mevki: st
değer: 4,5 mlyon euro
çok iii bir fotbolcu.ben bjk ya aldım harikalar yaratıyo.hız ve bitiricilik süper
daha sonra reale 25 mlyon euroya sattım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kardeş bjk alt yapısında cemal karaduman var
çooook iiiiii.maçın adamı olup duruyo...
çıktıından beri oynuorum bu oyunu ve 07 versionnda en çok dikkatimi çeken fotbolcular ''gago(dm),higuain(amc,fc)marcelo(dwl)****guardado (sol arka),mehmet topuz(sağ),selçuk inan(mc),jose sosa(amc) ve cesar delgado(fc) ----->sol kanadı arkada guardado önde marcelo(her maç maçın adamı) olarak oynatırsanız sol tarafta sorununuz olmaz..bunların hepsine kefilimmhadii ei fm ler
bu oyuncular super saolasin
thiago ribeiro st
mauro zarate st
ever guzman st
gustavo cabral dc
ustari gk
vailati mlc
fernando gago dm
caracciolo st !!!!!!!!!
lakovenko amlc fc
bence de tam potansiyele ulaşması imkansız..zaten yüksek potansiyelli olupta o değere ulaşan çok az oyuncu oluyor..
![]()
gercekten lıstedekı futbolcular coq kalıtelı fıyatlarıda coq ekonomık
Ben Bir iyi oyuncu buldum arkadaslar....Cok super...guzel oynuyor...Lebohang Mokoena...
teşekkürler
Buldugun oyuncularin en az 70-80ini ben de buldum. Oyunun en guzel yanlarindan biri bu, herkes yildiz kesfediyo ve birbirininkiyle uyusuyo kesifleri![]()
nani sporting lisbon, sherman cardenas bucamaranga, gokhan unal kayseri, gokhan gulec, carlos vela, david villa ve cem sultan