Senin yasın kac lan daha terbiyesiz herif siyaset konusuyosun ettiğin lafı bil Atatürk'ü bahane edip İslama saldırmayın İslam dusmanları Atatürk'ü seven islamıda sever bunu unutmayın Atatürkçülüğü maske olarak kullanmayın bizde Atatürkü seviyoruz ama aynı zamanda islamı ve alimleride seviyoruz yazık lan size Atatürkün kemikleri sızlıyor be mezarda sizin gibi ler yüzünden Allah gelsin böyle dusunenlerin hakkından ne diyim Allah sizi bildiği gibi yapsın.Agzınıza dolamıssınız Cumhuriyeti oglum o cumhuriyeti biz senden daha iyi koruruz Ataturk hayatta olsaydı sizin gibi genclerin haline aglardı be yazık cok yazık ben dinsiz değilim Dinim var İslam Peygamberim var Hz.Muhammed(s.av) Rabbim var Allah(c.c) Kitabım var Kuran-ı Kerim Atalarım var Osmanlı (Fatih sultan Mehmet vs.) Milli Kahramanın,sevdiğim,saydıgım;M.Kemal Atatürk var.Originally Posted by benyaben
ya sizin gibilerin neyi var sadece Atatürkçülüğü maske yapmıssınız o maskeyle dolasıyorsunuz gercek yuzunuzu bile göstermiyorsunuz eger Atatürkü sevseydiniz böyle davranmazdınız sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz
Atatürk ölümünden 15 gün önce dünyadaki müslümanlara başbakan ve dışişleri bakanı vasıtasıyla su mesajı göndermiştir;
"Bütün dünyanın Müslümanları Allah'ın Peygamberi Hz.Muhammed (s.a.v)'in gösterdiği yolu takip etmeli ve verdiği talimatları tam olarak tatbik etmeli.Tüm müslümanlar Hz.Muhammed (s.a.v)'i örnek almalı ve kendisi gibi hareket etmeli.İslamiyetin hükümlerini oldugu gibi yerine getirmeli,zira ancak bu şekilde insanlar kurtulabilirler ve kalkınabilirler"
Kaynak:
Atatürk;AÜ Dil,Tarih ve Coğrafya Fakültesi yayınları Ankara 1979 Prof.Dr.Hanif Faruk Urduca yayınlarında
Eger Atatürk'ü gercek ten sevseydin bu lafları etmezdin biraz şanlı Türk ve Osmanlı tarihini arastır Benim gibi Atatürk'ü gercekten sev işte o zaman bu vatana hayırlı bir evlat olursun.sana ve senin gibilere tavsiyemdir daha yaşın 14 hiç bir seyden haberin yok benim bile yeni yeni aklım başıma geliyor gel tez vakit dogruyu bul ki Atatürk mezarında rahat uyusun onu alkıslarken aynı zamanda benim gibi onun için dua et olurmu sadece cumhuriyetçiyim demekle Atatürkçü ve Türk olunmuyor kardeşim.

Alıntılı Yanıtla