Senin yasın kac lan daha terbiyesiz herif siyaset konusuyosun ettiğin lafı bil Atatürk'ü bahane edip İslama saldırmayın İslam dusmanları Atatürk'ü seven islamıda sever bunu unutmayın Atatürkçülüğü maske olarak kullanmayın bizde Atatürkü seviyoruz ama aynı zamanda islamı ve alimleride seviyoruz yazık lan size Atatürkün kemikleri sızlıyor be mezarda sizin gibi ler yüzünden Allah gelsin böyle dusunenlerin hakkından ne diyim Allah sizi bildiği gibi yapsın.Agzınıza dolamıssınız Cumhuriyeti oglum o cumhuriyeti biz senden daha iyi koruruz Ataturk hayatta olsaydı sizin gibi genclerin haline aglardı be yazık cok yazık ben dinsiz değilim Dinim var İslam Peygamberim var Hz.Muhammed(s.av) Rabbim var Allah(c.c) Kitabım var Kuran-ı Kerim Atalarım var Osmanlı (Fatih sultan Mehmet vs.) Milli Kahramanın,sevdiğim,saydıgım;M.Kemal Atatürk var.

ya sizin gibilerin neyi var sadece Atatürkçülüğü maske yapmıssınız o maskeyle dolasıyorsunuz gercek yuzunuzu bile göstermiyorsunuz eger Atatürkü sevseydiniz böyle davranmazdınız sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz

sende benin dediklermi düzgün okusaydın bunları söylemezdin
ben müslüman deyil miyim yani
ben ne dedim çarşafa büründürmeye çalışıyorlar dedim ve benim yaşım seni alakadar etmez o zaman senden küçükleri siteye almasınlar herkes düşüncesini söylemekte özgürdür

ayrıca dikkatlice tekrar oklursan ne demek istediğimi anlarsın

ve sen benim ATATÜRK sevgimi değerlendirecek kişi deyilsin ben sana hakaret etmedim sende bana etmemeye çalış ve sende benim yaşımı bahane etme