Originally Posted by
yeniay
Benim babaannem çarşaflı ve sülalemde cok carsaflı var ablam anam türbanlı ablam okuyamadı üniye gidemedi Atatürk bunlar olsun istermiydi ve ya babaannem Atatürkü sevmiyormuydu.Sen gelmiş siyaset yapıyosun yasın ufak bunları bilemezsin anlayamazsın ben bile yeni anlıyorum sana acıyorum ve sergioyada acıyorum islam düşmanlıgı yapmayım
Çanaklalede çarşaflı kadımlar askerlere yemek cephane taşıyordu bu vatan için kaç çarşaflı insan öldü biliyormusun sizler Atatürkçü falan değilsiniz sizin maskeniz bu
ASIL olan şu Bu vatanı bu cumhuriyeti bizim gibi tarihini bilen Atatürk'ü örnek alarak Allah(c.c)'e inanan gecler koruyacak sizin gibiler değil bu Bu güne kadar böyle oldu bundan sonrada böyle olacak bunu değiştirmeye Allah'tan başka kimsenin gücü yetmez ne Sezer'in nede Deniz Baykal'ın
Son olarak ben Atatürk'ü seviyorum ve sonsuz saygı duyuyorum laflarımın başka yerlere çekilmesin önceki mesajımdada yazdıgım Atatürk'ün sözünü tutucam ona göre davranıcam Bu vatanı ve Cumhuriyeti Atalarımın saygısını koruyucam ve koruyucaz .