Quote Originally Posted by yeniay
Benim babaannem çarşaflı ve sülalemde cok carsaflı var ablam anam türbanlı ablam okuyamadı üniye gidemedi Atatürk bunlar olsun istermiydi ve ya babaannem Atatürkü sevmiyormuydu.Sen gelmiş siyaset yapıyosun yasın ufak bunları bilemezsin anlayamazsın ben bile yeni anlıyorum sana acıyorum ve sergioyada acıyorum islam düşmanlıgı yapmayım
Çanaklalede çarşaflı kadımlar askerlere yemek cephane taşıyordu bu vatan için kaç çarşaflı insan öldü biliyormusun sizler Atatürkçü falan değilsiniz sizin maskeniz bu
ASIL olan şu Bu vatanı bu cumhuriyeti bizim gibi tarihini bilen Atatürk'ü örnek alarak Allah(c.c)'e inanan gecler koruyacak sizin gibiler değil bu Bu güne kadar böyle oldu bundan sonrada böyle olacak bunu değiştirmeye Allah'tan başka kimsenin gücü yetmez ne Sezer'in nede Deniz Baykal'ın

Son olarak ben Atatürk'ü seviyorum ve sonsuz saygı duyuyorum laflarımın başka yerlere çekilmesin önceki mesajımdada yazdıgım Atatürk'ün sözünü tutucam ona göre davranıcam Bu vatanı ve Cumhuriyeti Atalarımın saygısını koruyucam ve koruyucaz .
ister acı yeniay ister acıma bunlar bizim doğrularımız
Bu hayatta herkesin belli doğruları vardır ve bu doğrular her zaman demokratik bir ortam da dile getirilebilir ve getirilmelidr de
haa sen kendine bu görüşleri saçmiş ve yanlış bir yol çizmişsindir o ayrı o na karışmam o beni ilgilendirmez çünkü bu ülke demokratik bir ülkedir ve da daima öyle kalması için çabalayacağız
Bu durumda sen de çıkıp görüşlerimize saygısızca bir şekilde karşı çıkamazsın
haa şunu yaparsın karşındakine bir itam bulunmadan kendi görüşünü dil getirir bir köşeye çekilirsin o nu anlarım ama asla ve asla bu ülke de ( en azından şimdilik) HİÇ HİMSEYE bu şekilde bir söz söyleme hakkın yok çünkü sonuçta demokratik bir ülke de yaşıyorsun

Not:Bu arada benyabenciğim bu şekilde polemiklere böyle sert dille yazı yazma
haa haklısın sen kendi görüşünü dile getirmişsindir ve sert bir tepki ile karşılaşmış durumdasın dolayısla cevap hakkın var ama dikkat et haklı iken haksız duruma düşme benimki sadece bir abi uyarısı