abi şok olmuş gördüm kendimi yaa![]()
abi şok olmuş gördüm kendimi yaa![]()
So what?
Saike
Şemsi 3 gundur keklıorum senı.Senın bahanen hazırdır yıne konulara dalmıstn dımı
![]()
valla yine konulara daldım herm sen gitmemişmiydin olum yaa
So what?
Saike
Uykum kacy kalkıyım barı dedım baktım saat 7:58 bende hemen actım Pc yı guslugu kapattım
İmzanda guzelmıs ama olmuycak bıseye bezıo.
Cem Uzanın vaadleri gibi![]()
Yama sonunda çıktı.Oynadım ve çok beğendim.Hatalı gol yemem bile gerçekteki gibi olmuş.
Daha ilk maçımda elimden kaçırdım gol oldu.Sinirlendim Görkem abiyi aldım kaleye
![]()
üstüne birde c@fe yi açmışsın bu arada sizin grup dün baya bir karışmış
So what?
Saike
Evet cok karıstı grup.Ben sonuncuydum,ikinci oldum.Eren birinciydi sonuncu oldu.
Senın maclar noldu Şemsi.
abi bende 5 maçımı dün yaptım tek maçım kaldı onuda yapacaktım ama 4-1 yenince adam kaçtı iki adamıda kırmızı kart görmüşdü herhalde bana unutturmak için bu yolu seçti çakal
So what?
Saike
puanın kac?
kacıncısın grupta?
bak bu bizim grup oradan bakarsın son duruma
http://forum.turksportal.net/vb/show...580#post486580
So what?
Saike
Ben Zaragoza olcaktım o grupta lıder olurdum.İlk tercıhımde Zaragozadı ama amele dolu Hamburgu aldım yıne
olum biraz zor lider olurdun ercan abi öyle mükemmek oynuyorkii zor lider olurdun ama gruptan çıkabilirdin ona bişey demem
So what?
Saike
Olurdum Şemsıcım merak etme ben Zaragozayla cok oynadım o takımın kanını bılırım.Ercan abi iyi oynuyor bızde boru deılız heralde
Son şampiyonlar lıgı fınalıstıyım bende![]()
kaç yazar şampiyon oldunmu sen ona göre konuş![]()
So what?
Saike
Sonıcta finale helmekte basarı.Kıskanma benı sen gruptan cıkamadın beHemde Atleticoyla
![]()
slm millet bi sohbet tutturmuşsunuz gidonuz...
sen hala burdamsın
slm lego hosgeldın nbr?
Şemsı kıskanıo benıde oyle laf atıo bana muhabbet bu![]()
olum daha acemiyiz yavaş yavaş olacak bu işler hoş geldin şakir
So what?
Saike
Bahane üretme Şemsı.Kabul et işte buyuklugumu![]()
seni büyüksün hah hay gülim bari![]()
So what?
Saike
slm millet sabah sabah tatlı bir atışma yapar gördüm sizi?
Gunaydinlar beylernasilsiniz ?
şakir olum sen slm vermiştin zaten bidaha neden veriyorsun
So what?
Saike
Şemsi hasta etme beniGel FM kapısalım gor benım buyuklugumu oynamayı ogrende gel sen
![]()
tamam yaw hemen celallenme ilerki turlarda eşleşince görürsün nasıl oynadığımı![]()
So what?
Saike
Ben Sevilla ile yapcam ve buyuk ıhtımalle elenıcem Sevilla guclu cunku eslesemeybılırız yani
s.a millet.normalda böyle kalkmazdım ama bugün böyle denk geldi![]()