terbiyesiz bunlar, bir de kalkmışlar "maça gelirken miğferlerimizi alıp da geleceğiz" demişler...
Bunların oyununa gelmemek gerekir, bunlar ossuruktan nem kapan tipler... En ufak birşeyi aleyhimize kullanmaya çalışacaklardır, daha önce de yaptıkları gibi...
Bunlar değilmiydi Irakta savaş varken İstanbul da güvenlik yok diye maç yapmak istemeyen? (ki istanbul ile bağdat arası nereden baksanız 2000 km) Bunlar değilmiydi ülkeler arası krizlerde güvenliğimiz yok İstanbul'a gitmeyeceğiz diye açıklama yapan... Filinstinde olay çıkar, İstanbula gelmeyiz can güvenliğimiz yok, kıbrısda olay çıkar olay çıkar, İstanbula gelmeyiz can güvenliğimiz yok, vb...
Bunları boşuna yapmıyorlar, geldiklerine bizlerin olaylar çıkarıp kendilerini haklı göstermeleri için yapıyorlar...
Oyunlarına alet olmamak gerekir, her türlü çamurluğu yapabilirler ama o çamurluktan "gördünüz mü bak haklıydık gitmek istememekle" demelerini engellememiz gerekir...
Zaten yeterince dünya nezlinde küçük düşürülmeye çalışılıyoruz... Zaten hala bizi bi İran, bi ırak, bi suriye, bi arab emirikleri, bi afganistan gibi orta çağ islam devleti sananlar çoğunlukta...
En yakın örneği, Almanyada oturan teyzemler 2 sene önce Türkiyeye Kuşadasına gelirken yanlarında bir Alman kızı getidiler.. Onunla konuştum, bana öyle ilginç şeyler söyledi ki, Türkiyeyi İran Irak gibi bir yer sanıyormuş, kadınların çarşaf giydiğini, erkeklerin de molla kıyafetleriyle dolaştığını... daha neler neler... Bu onun ayıbı belki ama dedim ya hala Dünyanın gözünde imajımız böyle... Güvensiz, hıristiyan düşmanı bir imajımız var...
Gün imaj temizleme zamanıdır, onlara ne kadar kızsak, onları ne kadar haksız bulsak da biz yine insanlığımızı gösterelim...
Gelsinler çiçeklerle karşılayalım, en güzel imkanları sunalım 5 atıp geri yollayalım![]()

Alıntılı Yanıtla