Uzun süre üstünde çalıştığım antreman paketinin hazırladım. İçinde hem genç oyuncular için hemde a takımı için antreman paketi bulunuyor.

Mevki mevki olarak hazırladığım pakette oyuncularınız özellikleride artışlar meydana geliyor. Ama ilk başlarda bu paketi uyguladığınız da oyuncularınız alışmadığı için uzun sakatllıklar meydana gelebilir o yüzden doktorlarınızın iyi olması gerekiyor.

Gol Adamı yetiştirmek için yani sadece gol atmasını istediğiniz oyuncu yetiştirmek içinde ayrı bir bölüm bulunuyor buraya istediğnizi straforu yetiştirebilirisiniz.

Paketten resimler:




Dosya Nasıl Yüklenir?

İndirdiğiniz dosyayı Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\schedules atınız. Oyuna girdiğiniz de Antreman bölümünde Program Düzenle sekmesinden bu paketi seçerek açabilirsiniz.