Kac Saatir Omercim![]()
Kac Saatir Omercim![]()
son bölüm fderken bende bi GTA ya bakayim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
1saat falan oldu ama oyun çok zevkli yaa son bölümdeyim bi bitiriyim kurban kesecem oyuna başlayalı 2ay oldu![]()
selam beyler nasılsınız?
kac saattir kim bilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben Mafia yı bitirdim![]()
Günaydın..![]()
tamam bağışlarım bekleyeni avatarım nası
Kim o avatarındaki![]()
yeni sevgilim![]()
daha tanışma fırsatımız olmadı inşallah olur 30şubata buluşma ayarladım![]()
Cafe Milleti Size Iyi Geceler Benden bugunLuk bu kadar yayinda ve yapimda Emegi gecen herkeze Tesekkur Ederim..Hadi ALLAH'a Emanet eyv.ALLAH
gün aydın değil gün karardı bile aygün : )
3 saat 15 dk lık sınavdan erken kaçtım ve kendimi kurtardım![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
abi size bir sorum olacak
telegol de cihan oskay ın itirafçı olarak çıktığı bölümde şekip mosturoğlu nun onun üzerinde kullandığı ağır laflardan sonra cihan oskay ın bir lafı vardı ve ben bunun anlamını bir türlü öğrenemedim çok merak ettiğimden burda soruyorum cihan oskay aynen böyle demişti:
- Ben onun şu anda uzun pantolon giydiğine inanmıorum
Lütfen anlamını tam ve doğru bilenler cevap versin ağır bir hakaretse öm den msn imi isteyin öle açıklayın![]()
Selam guşlar guşluk açılmıştır.
herkese iyi geceler kuşlukta durumlar nasıl bakalım..
Merhaba beyler. Gece gece muhabettiniz artsın hem FM oynamak hem de guşlukta bulunmak güzel oluyor. Neyse ben FM'ye döndüm.![]()
selam güle güle gene![]()
Mrb Guşlar. İyi akşamlar. Baktım guşluk açılmış slm vermeden çıkmayayım dedimHadi ben kaçıyorum size iyi muhabbetler...
![]()
Bİrden uykum geldi. FM'yi kapattım ama şimdi uykum yok çıkasım yok.![]()