Sizce Hangi Dönem Daha İyi 80'ler mi 2007 mi???
O yıllarda belki anarşi vardı.O yıllarda belki hergün birisi ölüyordu.O yıllarda belki teknoloji çok gelişmemişti.O yıllarda belki ihtilal çıktı.O yıllarda belki olanaklar sınırlıydı.O yıllarda belki vsvsvs...
Peki bunun nedeni neydi VATAN.2 tarafta kendine özgü fikirlerle VATANI iyi hale getirmek TÜRKLERİ iyi hale getirmek için refah düzeyini arttırmak için çalışıyordu uğraşıyordu bu uğurda ölüyordu.haklı veya haksız ölüyor öldürüyordu.Bunların hepsi VATAN içindi.
Günümüze baktığımızda belki anarşi yok.Günümüzde belki hergün birisi ölmüyor.Günümüzde belki teknoloji çok gelişmiş.Günümüzde belki ihtilal çıkmadı.Günümüzde belki olanaklar sonsuz.Günümüzde belki vsvsvsvs...
Peki günümüzde kim VATAN diyor?Peki günümüzde kim TÜRKLÜĞÜ yükseltmek için uğraşıyor.Peki kim ben TÜRKÜM diye övünerek söylüyor?
CEVAP:Hiçkimse ben TÜRKÜM demeyi bırakın bizi düşman olarak gören ve ülkemiz üzerinde çirkin emeller besleyip iftiralar atan ve bunları hayata geçiren ermenilerin bir gazetecisi öldürüldü diye hepimiz ermeniyiz diye bağırıyor.AMA KİMSE VATAN DİYE BAĞIRIP KILINI KIPIRDATMIYOR.....
BEN ERMENİ FİLAN DEĞİLİM TÜRK OĞLU TÜRKÜM.
NOT:Tamamen benim yazımdır alıntı değildir....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...