bendede olmadi ama oynattığım oyuncuyu satsa çok sinir olurdum herhalde zaten özhan canaydın pasif bir adam ne etliye karışır ne sütlüye di mi ???
bendede olmadi ama oynattığım oyuncuyu satsa çok sinir olurdum herhalde zaten özhan canaydın pasif bir adam ne etliye karışır ne sütlüye di mi ???
Başlık çok ilgi çekici
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Walla bene Oyuncu yetiştirmem ama Genç olan oyuncuları alırım Tıfıl :P takımlardan ve Uygun bir Fiyata Yallahsonra kendime iyi bir Topcu alırım
bana gore baskanlar bize kulubude satmalilar
Böyle başkan olduğu sürece takım devamlı iyi para kazanır baksana adam önüne geleni satıyohelal sana ...
hiç başıma gelmedi ama yaşamak isterim
Minimum Ücretle Serbest Kalma Maddesi var ondandır üstelik o madde la-liga'da zorunlu heralde ze castro'nun minimum ücreti 8,75'tir de o yüzden reddedemiyosundur...
kardeş başkanlarda bazen çok maydonoz oluyo olaya bırak sanane ya karışma teknik patrona
Tüm Haklarım Saklıdır ® 2008
|l|lllll|lll||ll||lll
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³
[SIGPIC][/SIGPIC]
oyun ilk cıktıgında anlatmaya calısıyodum baskanın oyuncuyu kendi verdiinide herkes minimum ücretten sözediyodu herkesin örenmesi iyi olmus
tuncaya real madrid 152m verdi baskan hemen kabul etti bide aziz yıldırım olacak ama soradan paraları yetmedi tuncay elimde kaldı![]()
aynısının terside bana oldu chelseanın basında iken baskan 40m$ istemediim halde camoranesi yi getirmişti bu biras kotu bi osellik olmasına rağmen gerceğe uygunluk acısındanda ii olmus
artik baskanlar isimize karismasin biz zate zor olan bi meslek yapiyoruzaziz bey gitti bana andre bahia yi aldi 27 milyon dolara bn o parayla kompany i alcaktim sonra gitti hamiti satti 13 werdiler die oysaki daha onceden 16 weren bile cikmisti hamite
sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...
KoP cHoiR
ayni sekilde trabzonu calistirirken gokdeniz'e fener 10.5 milyon euro verince baskan hemen satti..
transferin son gunlerinde oyle apisip kaldim
Herkezde oyuncu satmis.Bende Aziz Amca tutturdu takimda dunya capinda oyuncu yok ille al die.6 yabanci vardi zaten almadim bende .sonra bi baktim aziz amca birilerine teklif ediyo anlasiyo.ama yabanci sinirindan dolayi alamamis![]()
başkan satmaya kalkarsa, o oyuncu ile yeni kontrat imzalayın. konu kapanıyor.
biliom teklif gelince transferi redetmek sönük çıkıo dime
banada olmuştu
başkanlar kafasına göre satıyor bazen kötü oluyor
bazen deil hep kötü olur.Bende Arda sezon sonu wonderkid oldu bi baktım herkez istiyor arda gitmek istiyor fiyatı 4,8 milyon pound.Bende 50 milyon pound yaptım yine istiyor herkez satabilirdimde çünkü söylentilere göre çoğu külüp iyi paralar verecekti.Ama real MAdrid 4milyon sterlin peşin 12 milyon 24 ayda ve %20 pay sonraki satıştan verdi bu teklife arda gibi bi wonderkidim gitti valla acayip kötü oldum bende baştan başlicam şimdi içim gitti yaa.:S:S:S
Bende de N'Zogbia'yı verdi başkan Milan'a.
benim oyunumda gs yönetimi falcao yu 80 milden aşağıya satmıyor![]()
baskanlara karsı protesto yapalım:P baskana hyr falannnn
ozhan baskan canima okudu valla sampiyonluktan etti beni.
Arda ve ugur yildirim super oynuyorlardi real ardaya teklif verdi milanda ugura yoktan paraya baskan satti gitti sattiginin uc kati paraya beckhami aldi 33 yasindaki oyuncuyu ve hic bir sey yapamadi takimda sag kanat tamamen coktu. bu anlattiklarim devre arasinda gerceklesti. bu olayi fazla abartmislar bence
aziz baskan hep yapiyo bunu bende zaten kafasina gore adam bile aliyo
alla alla 6 sezon oynadim galatasarayla 2 baskan degistirdim genede bole bi olayla karsilasmadim ben garip ya onu birakin ben werdere fernando gago icin 400 milyon dolar teklif ettim bakalim kabul edeceklermi die normalde degeri 75 milyon bu sefer 500 milyon dolar dediler baskan bazen karsmiorrr
Bunu engellemenin bir yolu yokmu?
FM Gazetesi
ya ben her zaman fm de chelsea ile oynarim tekrardan actim simdi başkan yıldıs futbolcu istedi ben qenç alırım çoğunlukta f.torres fln alıcaktım wazqeçtim transfer haftasının bitmesine 2 qün kala başkan yıldız almadık die kısmış el koydu qitti 19.750 paunda arsenaldan laureni aldı deli oldum ya benim defansamı ihtiyacım war sanki öfff
bendede pepe gitmişti portadaki 13 m euroya milana ama ben sevindim o adamı ben o kadar paraya satamazdım
bana da oldu aynısı wederson'a 2.5 milyon transfer teklifi geldi iyi oynuyordu bende reddetim ama başkana el koydu sattı ...
İşte oyunun gerçekliği normal hayatta böyle değilmi örnek galatasaray hocaların istemediği futbolcular alınıyo trabzonda ise çok para verildiğinde hemen satılıyo oyunda çok güzel yakalamışlar bu noktaları ha kızıyomuyuz e tabi sonuçda başarı için o futbolcu lazım e normal hayatta böyle olmuyomuhaliyle bence hiç birşey yapmayın bırakın başkanlar ne yaparsa yapsın unutmayın takım bizim değil biz sadece eşek başıyız
biz gidiciyiz 2.ligden başlarsın 1.lig sonra 3 büyüklerden birisi en son avrupa ve ülkeni en iyi şekilde temsil edersin tabi başarılarla bu oyunun amacı zaten o değilmidir bırakalım oyun gerçeğe çok yakın kalsın bizde zevkini çıkaralım. Oyuncaları göndermemek çok kolay ama bu oyunun zevkini 10 sezon 15 sezon almak çok zor işde burda önemli olan gerçeğe yakın kalmak.
))
Özür çok konuştum)))