-
Ya yapmayın arkadaslar ne uzaylısı bu evrende insan daha üstün hiç bir varlık yok nasıl o ufoları yapıcak varlık olsunki.
Tamam başka gezegenlerde canlı olabilir onlarda büyük ihtimal microorganizmalar gibi canlılardır. oksijende olabilir hatta suda olabilir ama yok ufo'ymuş yok uzaylı'ymış yapmayın ya bence bunlar fasafiso o uzaylılar var diyen dergiler Darvin'in Evrim Teorisi gibi şaçma bir şeyi savunan dergiler arkadaşlar.
Pramitlere gelince bildiğiniz gibi pramitleri cok zalim bir imparator olan Firavun yaptırmıştır.Yapma nedenine gelincede firavun kendini Allah'tan büyük görmeye başlamıştı ve hatta ölümsüzlüğün formülünü bile aramıstı fakat genede içinde ölüm korkusu vardı.Ve eger ölürsem bu dünyada hiç unutulmıyım ve yaşadıgım sürece pramitler benim büyüklüğümü şöhretimi göstersin düşüncesiyle yaptırmıstır.
Yapılış şekline gelince uzaylıar yapmış falan ben bunlara inanmam ve benim okudugum kitaplarda görüşlerini dinlediğim insanlardan duydugum vede benimde inandıgım kum yıgma (daha geniş olarakta acılabilir ama konu fazla uzar)şeklinde yaptırmıstır kum yıgma dedimse küçümsemeyin şu anda o işi günümüzde hiç bir toplum yapamaz.
Firavun yaşadıgı zaman dünyanınen büyük ve en zalim imparatoruydu emrindeki insanları,insanlar kelimesi az kalır toplumlar demeliyiz o kadar fazlaydıki şu anda hiç bir insan o kadar kişiyi bir araya getiremez ve o insanların hepsindede firavun tarafından öldürülmek korkusu vardı işte size güç arkadaşlar
Peki Sutanahmetteki dikilitaş'ı , hatta dünyanın çeşitli yerlerinde bulunan devasa taşları onlarıdamı uzaylılar yaptı dikilitaş yapıldıgı zamanda onu kaldıracak bir alet yoktu.Sultanahmet’teki ‘Dikilitaş’... Dikilitaş’ın yaşı 3735, yani 2700 yıllık İstanbul’dan bile daha eski bir yapı. MÖ 1736 yılında Mısır firavunlarından Tutmois tarafından yapılan Dikilitaş’ı, Mısır’ı fetheden Roma imparatoru Büyük Teodosyus, gemilere yükleyerek İstanbul’a, bugünkü yerine getirmiş. Aslında firavunu öven bir anıt olan Dikilitaş, bu hesaba göre Hz. İbrahim’in Mısır’a gidişinden 437 yıl önce inşa edilmiş.
He bu arada şu anda gördüğünüz dikilitaş orjinalinin yani dikildiği zamanındakinin yarısından bile ufak
Ya yapmayın arkaşlar ben ufo haberlerine uzaylı gördüm diyenlere gülüp geçiyorum böyle şey olurmu ya Evrende insandan daha üstün bir varlık yoktur benların hepsi hurafe ve bence uydurmaca
Tabi bunlar benim görüşüm yanlış alamayın herkese ve görüşlerine saygılıyım.
Mesaj Yetkileri