Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 207 sonuç

Konu: Türk Telekom Lig A İle İlgili Bütün Başlıklar

Default Türk Telekom Lig A İle İlgili Bütün Başlıklar

Burada Türk Telekom Lig A'yı konuşalım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Harika bir maçtı arkadaşlar. Malatyaspor:6 Elaziğspor:2. İlk saniyelerde Elaziğspor 1-0 öne gecti. Fakat uzun sürmedi. 1-1 oldu. Malatya 2-1 one gecti. 2-2 oldu. Malatyada son noktayı koydu. 6-2
    Ama maç olaylı geçti. yapılmaması gereken şeyler yapıldı taraftarlar tarafından. Elazığ taraftarlarının otobusten iner inmez Malatya taraftarlarına hareket çekmeleri çok kotuydu. Ve Elazığlı taraftarların tezahuratlarında 'Ermeni Malatya', Malatyalılarında Elazığlılara 'PKK dışarı' demesi de oldukca kotuydu. Maçtan sonra Malatyaspor taraftar bolumunde sağlam koltuk sahsen ben goremedim. Ve kırmakla yetinmeyip bir de ateş yaktılar Elazığlılar. Ben Malatyasporlu olmama rağmen yinede Malatya taraftarları da bunları yapmakla hic ii etmedi. Biz futbol denilince kardeslik barış bekliyouzz...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

lig a gerçektende çok zor bir lig bi kaç takım hariç herkes herkesi yenebilir bence zevkli ve güzel bi lig

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oftaş ile ist.belediye ilk 2 de çıkar diye düşünüyorum

Bence Malatya da cikar. Cunku Antalya kampini cok ii degerlendirmis. T. Direktor de cok ii. Bence Oftas ilk yaridaki formunu koruyamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

orduspor cem demırı aldı super oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    orduspor cem demırı aldı super oyuncu
    Cem 2 gün önce Antep maçında forma giydi.Böyle bir transfer söz konusu değil...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Okan Yilmaz Diyarbakirsporda!

Diyarbakırspor, transferin son gününde aralarında Okan Yılmaz'ın da bulunduğu 5 futbolcuyla sözleşme imzalayarak şov yaptı. Yapılan imza törenine Vali Yardımcısı Erol Özer, Vali Yardımcısı ve Diyarbakırspor Başkanı Ahmet Aydın ve yöneticiler katıldı..

Yeşil- kırmızılı kulüp Denizlispor'dan Hüseyin Kartal, Ankaragücü'nden İbrahim Yavuz, Çaykur Rizespor'dan Serkan Özdemir, Kocaelispor'dan Ersin, Sakaryaspor'dan Okan Yılmaz'ı renklerine bağladı.

Başkan Ahmet Aydın, yaptığı konuşmada, transfer ettikleri 5 futbolcu ile kadrolarını daha da güçlendirdiklerini belirterek, "Bugün 5 futbolcumuzla protokol imzalıyoruz. İnşallah ikinci devrede çok daha güçlü ve performansı yüksek bir Diyarbakırspor göreceksiniz. Bu kardeşlerimizin hepsi, kendi mevkilerinde çok mükemmel futbolcular. Biz bu futbolcularımızla beraber Süper Lig'e çıkma aşamasında büyük bir yol kat ettiğimize inanıyorum. Kulübümüzü tercihlerinden dolayı futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

Lisans işlemleriyle ilgili birinci devrede bir sıkıntı olduğunu hatırlatan Başkan Aydın, sözlerine şöyle devam etti:
    "Bu lisans işlemleri konusunda federasyon bize yardımcı oldu. Geçici yönetim olduğumuzdan dolayı bir devre oynadık ve ikinci dönem yine aynı şekilde bir sıkıntımız oldu. Aşağı yukarı 1.5 milyon YTL borcumuz vardı, bunun 1 milyon 150 bin YTL'sini yatırdığımız taktirde lisans işlemleri çözülecekti; fakat yatıramadığımız için çözülemeyecek noktaya geldi. Biz federasyon ile görüştük ve yönetimin aynı şekilde oluşmadığını ve bu işlemin belli bir süreye kadar ertelenmesini rica ettik. Federasyon bunu kabul etti. Bu nedenle Federasyon Başkanımız Haluk Ulusoy'a teşekkür ediyorum."

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Cem 2 gün önce Antep maçında forma giydi.Böyle bir transfer söz konusu değil...
    aynen ya bende yeni ogrendim oyuncu ile anlasmistik son anda trsnfer gerceklesmedi gelse iyi olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

diyarbakır atağa kalkmış önemli transferler yapmışlar

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    diyarbakır atağa kalkmış önemli transferler yapmışlar
    Evet,özellikle okan yilmaz gibi süper ligde 2 kere gol krali olmus,milli takim formasi giymis bir golcüyü transfer ederek cok büyük basari sagladik,ibrahim yavuz galatasarayda oynadi bi ara,iyi bir defans,öbür isimler süper lig tecrübesi olan kisiler.Insallah bu sene süper lige geri dönecegiz.

bence diyarbakir ne yaparsa yapsin super lige donemez. Okan Yilmazdan da bence cok sey beklenmez ama 2. ligde nasil oynar onu bilemem

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

diyarbakır...umarım döner birinci lige...içler acısı bi durumdaydı düşerken...

umarım dönemezler ksk maçında yaptıklarını gördük hala akıllanmamışlar...

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    Allah askina burak abi sen maci izlemedinmi ya,ksklilar sanki sütten cikmis ak kasik.Bi atasözü vardir:Ates olmayan yerden duman cikmaz.

Ksklilar diyarbakirspora pkk disari diye slogan atiyor ve diyarbakirlilar tabiki sinirlenecek.Ksklilar kiskirtmasa diyarbakirspor taraftarlarini kavga cikmazdi.

bencede ins. donemezler. malatya da onları dost saymisti. adamlar ihanet etti. dusecekleri kesindi. malatyayi yenmeselerdi simdi malatya super ligdeydi

Quote Originally Posted by byCaNBeRK View Post
    bencede ins. donemezler. malatya da onları dost saymisti. adamlar ihanet etti. dusecekleri kesindi. malatyayi yenmeselerdi simdi malatya super ligdeydi
    Arkadasim üslubunu düzeltte konus.Ihanet etmisiz,malatyayi sevdigimden dolayi laf söylemiyorum ama sikemi yapacaktik bide?Ozaman bizim düsecegimiz kesin degildi,son haftada belli oldu düsecegimiz.Hala ligde kalmaya calisiyoduk.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Arkadasim üslubunu düzeltte konus.Ihanet etmisiz,malatyayi sevdigimden dolayi laf söylemiyorum ama sikemi yapacaktik bide?Ozaman bizim düsecegimiz kesin degildi,son haftada belli oldu düsecegimiz.Hala ligde kalmaya calisiyoduk.
    Kusura bakma da bence oyleydi. Yoksa ihanet derken kotu bisi kasdetmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

istanbulspor eskişehirspor'u 1-0 yendi

Eskisehirspor oraya galibiyet için gidiodu...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    malatyaspor:3 kasımpaşa:1

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Allah askina burak abi sen maci izlemedinmi ya,ksklilar sanki sütten cikmis ak kasik.Bi atasözü vardir:Ates olmayan yerden duman cikmaz.

Ksklilar diyarbakirspora pkk disari diye slogan atiyor ve diyarbakirlilar tabiki sinirlenecek.Ksklilar kiskirtmasa diyarbakirspor taraftarlarini kavga cikmazdi.
    maçı iyi izlersen önce kskli futbolcular taraftarlarına gelirken kutlamaya onlar koltukları kırıp atmaya başladılar iyi izle bence sen. O olaya kadar pkk dışarı diye bir slogan atılmadı maçta

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Lig A da bu sabah oynanan Kasımpaşa - Malatyaspor maçını izledim.Sezar'ın hakkı Sezar'a,çok iyi oynadı bence Malatyaspor,buna rağmen Kasımpaşa çok vasattı.Kasımpaşa bu oyunla devam ederse Süper Lig yolunda işleri zor.Malatyaspor ise bu moralle ve bu oyunla Turkcell Süper Lig için bence en önemli aday.

Yarın İzmir derbisinde Karşıyaka Altayla karşı karşıya gelecek. Çok zorlu geçicek ama tahminimce formda olan KSK maçı alır

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

İyi Günler Arkadaşlar;
    Lig a da haftanın en önemli maçlarından birinde malatyaspor deplasmanda net bir skorla kasımpaşasporu 3-1 le yendi ve reakibinin 3 puan önüne geçti. Genelde orta saha mücadelesi halinde geçen karşılaşmada girdiği pozisyonları değerlendiren deplasman ekibi 3 puanı zorlanmadan aldı. Ev sahibi ekipte ayakta kalan tek isim Erhan Küçük' tü. Kasımpaşa beklediğim en önemli silahı olan kanat ataklarını ve bindirmelerini yapamadığı için varlık gösteremedi. Alpaslan ve Ünal' ın yokluğnda alışılageldik sol kanat bindirmelerini izleymedik.

Kocaeli' de oynanan karşılaşmada Samsun, Körfezi deplasmanda 4-3 le geçti. Maçı yayın olmadığı için izleymedim fakat arkadaşlarımdan aldığım bilgiler ışığında mükemmel bir maç olmuş 90. dakikada gelen iki gol skoru tayin etmiş. Tarftar desteğini arkasına alan ev sahibi ekip ilk dakikalara iyi başlamış ama sonunu getirememiş. Samsunspor kritik bir 3 puan aldı. Bu sonuçla Körfez evindeki ilk mağlubiyetini aldı deplasmanda henüz galibiyeti bulunmayan yeşil siyahlılar bence lige havlu attı.

İ.B.B.S deplasmanda Orduyu 2-1 le geçti sertanın kırmızı kartla atıldığı karşılaşmada deplasman ekibi rakibini zorda olsa geçti ve zirvedeki yerini devam ettirdi. Malatya' dan sonra en iyi kadroya sahip olan Belediye istikrarıda yakalamış gözüküyor.

Yarın İzmir derbisinde Karşıyaka Altayla karşı karşıya gelecek. Çok zorlu geçicek ama tahminimce formda olan KSK maçı alır
    bence altay rahat kazanır...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

KArşıyaka alır bende artık karşıyakayı sevmeye başladım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

55 iyi gidiyor 2.yarıda ama nereye kadar gidecek bakalım bu durum

Genclerbirligi oftaspor deplasmanda diyarbakirsporu 1-0 maglup etti.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Oftaş diyarı 1-0 yenerkeb altayla da karşıyaka 2-2 berabere kaldı

maç çok zevkliydi tam ortada geçti ve o şekilde bitti 2-2

Toplu Maç Sonuçları:

03 Şubat 2007
    İstanbulspor - Eskişehirspor 1 - 0

04 Şubat 2007
    Kocaelispor - Samsunspor 3 - 4
    Elazığspor - Gaziantep B.B. 2 - 2