Quote Originally Posted by benyaben
ya koskoca evren bizden başka yaratık olmaması imkansız
şimdi sonu belli olmayan uzay dediğimiz bir boşluk belkide boşluk bile diil dioruz ki uzayda yer çekimi yok ama belki de var

şimdi diosun ki mikro organizma mikroorganizmalar mı yapmışlar uzay mekiklerini peki amerikalılar mikroorganizmalara mı otopsi yapmışlar hatta bu haber 2000 yılında niğdede ufonun taşlanmasından sonra atv de verilmişti uzaylılar yani şekli falan belli ve Dünyaya uzay mekiğide düştü bu da doğru

Bizde demioruski uzaylılar insanlılardan üstün bir varlıktır diye ama biyik astrolg ve bilim adamları hatta nasa bili uzaylının olduğunu biliyor ama açıklamıyor açıklayamıyor
şimdi niye diye sorarsanız nedenini kimse bilmio ama bilipde açıklayamadıklarını biliyolar.

evet olsan olsa microorganizmalar gibi varlıklar vardır ve uzay gemisi falanda yapmamışlardır NASA,ABD,National Geographic Dergisi falan böyle işleri güçleri yalan söylemek kendi cıkarları için yapmıyacakları şey olmayan devletlere veya kurumlara,yayın organlarına inanmam niğde'deki olaya gelince bunada inanmam iki kelime derim hayal gücü ve hurafe
Benim insanım van gölünde canavar görmüş insanlar arkadaşım uzaylı görmeleri hatta hayali ufolara taş atmaları normal burası türkiye.Ben bunlara güler geçerim

Evrende İnsandan daha üstün bir varlık bugüne kadar olmamıştır ve şu andada yoktur ben buna inanıyorum sende başka bir şeye inanıyorsun bu gayet normal

Şimdi diyeceksiniz National Geographic Dergisi yalanmı ben bir kaç ayısını aldım ve somut şeyler hariç bana cok itici ve uydurmaca geldi o yüzden bunu diyorum bide bu tip dergiler Evrim teorisini savunuyor arkadasım bana bunların uzaylu hikayelerine inanmamı bekleme gerçi beklemiyorsun ya lafın gelişi işte