-
bnm sorunum su arkadaslar oyunun ilk sezonu yani 06-07 de fenerbahcede oynarken alex in sozlesmesi bitiyordu bende sozlesmeyi yeniledim fakat cikan uyarida takimda cok fazla yabanci olduguna dair bir mesaj aldim oysa takimda 6 yabanci vardi.. daha sonra fazlalik olanin bursa spordaki mateus denen arkadasin oldugunu anladim
yalniz bu adamin bursa da oynarken bende neden kontenjani kapladigini anlayamadim eger oyle bir sorun olucaksa sezon sonu bu mateus icin olmali degilmi ???
ikincisi ise sezon sonu gene bu sorun yuzunden adam alamadim son anda hasbel kader alex i sevilla ya kaptirdiktan sonra atalanta dan montolivo yu transfer etmek icin girisimlerde bulundum ve anlastim ama tekrar yabanci kisitlamasi devreye girdi bende deivid i yolladim arada gecen sure icinde ise sozlesmeyi 1 hafta erteledim fakat 2 hafta gecmesine ragmen sozlesme yapilamadi... tekrar baktigimda sozlesmenin hic yapilmamis oldugunu gordum oysaki sozlesme yapilmis sadece 1 hafta beklemeye alinmisti.... buda gozlemledigim 2. sorun
Mesaj Yetkileri