Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 178 sonuç

Konu: Tactical Theorems and Frameworks '07

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Eger 3 MC'nin alan daraltma (closing down) yuksek olursa, kanattan tehlike geldigi zamanlarda beklere yardim amacli oraya kayiyorlar.

Eger 1 DM ve 2 MC olursa pek kanatlara dogru gelmiyorlar cunku kendilerini gobek oyuncusu olarak goruyorlar.
    onu hiç denememiştim ama dm olmayınca geriye sarkan mc ler uzun şutlar ve ara paslarla tehlikeli olabiliyor..

neyse 3 mc de biraz mantıklı ama sadece kanatları etkisiz hale getirir göbekten gelen desteğe bişey yapamaz pek..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    onu hiç denememiştim ama dm olmayınca geriye sarkan mc ler uzun şutlar ve ara paslarla tehlikeli olabiliyor..

neyse 3 mc de biraz mantıklı ama sadece kanatları etkisiz hale getirir göbekten gelen desteğe bişey yapamaz pek..
    Rakip MC'lerini engellemek icin ben MC'lerden ikisini (sag ve sol taraftakileri) oklarla ikili DM haline getiriyorum top rakipteyken. O ikisinden birisi rakip takimda eger AMC varsa musallat oluyor ona Eger rakibin AMC'si yoksa, geriye cekmiyorum bile bu ikisini.

Baska bir dusunce de DM'nin oklarla ofansa gecince MC olarak katilmasini dusunebilirsin. Ancak bu durumda DM'ler yeterince hizli bir sekilde defansif gorevleri icin geri donmuyorlar.

ben bilenler çevirsin dedim bilmeyen boşuna msj atmasın

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu konuda çok fazla bilgi var, sabit kalsın dedim

ya tamamda çeviri yokmu çeviri

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

bu kadar uzun yazı okunurmu ya

bunun cevirisni nasıl yapcaz

bunun çevirisini yapsa bi arkadaş cok güzel olcak.fm yi çözen bilgiler var burda.teoremler falan.bide mesela hints tips klasörü var fm de cok önemli...mesela ben bi tane bilgi vereyim hemen...countrea atack hangi pas şeklinde oynanması gerekir falan onu sölüo cok önemli bilgiler var

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar baktım ki konu altında çok fazla gereksiz sohbet dönmüş.

Bana hangi kısmı anlamdıysanız söyleyin ben çevireyim...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003

Bir ara bu konunun ilk mesajinin Turkce'si forumlara tasinmisti ancak izinsiz tasindigi icin kaldirildi. Bu konuyu yararli gordugum icin tekrar aciyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aslinda ben ceviririm ama yazi bayaga uzun. Okudumda gereksiz bilgide fazla var, ben bu teori lerden bi taktik yapacam. Basaraili olursam yayinliycam

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

sitedeki en güzel topiclerden biri buydu sanırım cm 01-02 deki withball withoutball tartışmaları gibi olmuş zevkle okudum

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

saolun çevrilen kadarı işime yarar inşallah

ıngılızcesı cok ıse yarıor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya bunun türkçesini yapmış arkadaş galiab da kaldırılmı şmı ne okuyamadık neden kalktı bu ya

yaa allah aşkına şunu bi türkçeye çevirin de biz de yararlanalım. bildiğim kadar kendimce çevirmeye çalıştım mükemmel şeyler anlatıyor. bu oyunda başarılı olmak için gerekli stratejiler falan. allahını seven şunu bi tercüme etsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    ya bunun türkçesini yapmış arkadaş galiab da kaldırılmı şmı ne okuyamadık neden kalktı bu ya
    evet vardi kacirdiniz siz ben baya inceledim notlar aldim ve suan taktikler uzerin de calsiorum

18. Default

Her seçeneğin ne işe yaradığı ortada iken ve fm oynayan bir insanın futbol izmemesi mümkün olmazken tutupda böyle şeyler okumak saçma.Otur kardeşim kendi yaratıcılınla neler çıkartırsın.Rakibe göre oyna rakibe göre taktik yap en iyi strateji budur.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by toxali View Post
    Her seçeneğin ne işe yaradığı ortada iken ve fm oynayan bir insanın futbol izmemesi mümkün olmazken tutupda böyle şeyler okumak saçma.Otur kardeşim kendi yaratıcılınla neler çıkartırsın.Rakibe göre oyna rakibe göre taktik yap en iyi strateji budur.
    kardeş sen heralde taktiğğin tadına varmamışın..

ya bu türkçesi yayınlandı dediniz ya bunu biyerlere kaydeden bi arkadaş var mı? varsa lütfen bana mail ile atsın adresim [email protected]

ya da bunu türkçeye çeviren saygıdeğer arkadaşım beni duyuyorsan lütfen türkçesini bana mail olarak yolla, sana çok minnettar kalırım

perpetua kardeş sen buranın sorumlu yöneticisi imişsin, sende o türkçesi vardır benam mail adresine göndersen. bi türlü taktik oturtamadım takımıma ve sinirden pc'yi kırmak üzereyim. bu yazının türkçesi ilaç gibi gelecek bana. şu iişin püf noktasını kavrasam yeter bana. bi yardımcı ol bana yaaa

23. Default

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    kardeş sen heralde taktiğğin tadına varmamışın..
    Varmadım değil dostum bu kadar büyütmek saçma sonuçta bunu her fm oynayan yapabilir sert oynamanın pres yapmanın veya markaj ın direk topların ne anlama geldiğini bilmiyorsa futbol izlemiyodur.Böle şeyler güzel tabi ama çok fazla abartılmış sonuçta adamın yazdığı şeyler çoğunu ben ve tanıdığım kişiler uyguluyor bizim gibi herkes uyguluyodur.

Nesil
    2003

Bunun Turkceye cevirisi baska forumlarda yayinli idi ve izinsiz bir sekilde (her ne kadar iyi niyetle olsa da) bu forumlara tasinmisti. Izinsiz alindigi icin silmemiz gerekiyordu.

Zamaninda yazardan izin almak icin o foruma uye olacaktim ancak sonra unuttum. Simdi de hangi forum oldugunu hatirlamiyorum ne yazik ki..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bir cok sitedede bunun turkce cevirisi var bence konuya gerek yok turkceyi konulsa daha iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir Cok Sitede War demissin sahsen ben bulamadım sen bılıyorsan koyda herkes anlasın ne yazdıgını

Arkadaşlar ben ve iyi derecede ingilizce bilen arkadaşların vasıtasıyla bu yazının ingilizce tercümesini yaptık ama pc'ye aktamadım bu çeviriyi. Ama şunu söyleyebilirim bu yazıdan çıkan bi taktik var evsahibi ve deplasmanda uygulanabilecek taktikler bu taktikler: http://d.turboupload.com/d/1438447/h..._2011.tac.html ve http://d.turboupload.com/d/1438484/a..._2011.tac.html bu linklerden ulaşabilirsiniz. Bu taktiklerle Tokatspor'u Türkiye Süper Ligine çıkardım. Süper Ligde ilk sezonu 11, 2.sezonu 5. sırada bitirdim, 3.sezonumda şampiyon oldum. 4.sezon son hafta şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptırdım. Şampiyonlar Liginde grupta M.United, Feyenoord ve D.Bükreş ile eşleştim. D.Bükreş'i iki maçta da 3-0'la geçtim. Feyenoord'la deplasmanda 2-2 berabere kaldım, evimde 4-2 yendim. M.United'a deplasmanda 2-0, kendi evimde 4-0 yenildim ama 2.olarak üst tura çıktım. W.Bremen'le eşleştim. Evimde 2-0, deplasmanda 4-1 yenilerek elendim...

28. Default

Ya ev arkadasının kolej mezunu olmasi gibi guzel birsey varmi))))))))) adam bana herşeyi çevirdi pehhh herkes benim gıbı şansı olamaz sanırım )))

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

ya bunun turkcesi hangi sitede war arkadaslar eer yasak deilse yasarasanıs sewinirim.. ayrıca yasaksada en asından en onemli yerlerini turkceye cewirirseniz ii olur yani onemli seylere benzio ama hiç bişi anlamıorum

cok guzel seyler var......

birde anlayabilsem.....

sunu turkceyee cevirseniz tam zupper olacak

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri