Rakip MC'lerini engellemek icin ben MC'lerden ikisini (sag ve sol taraftakileri) oklarla ikili DM haline getiriyorum top rakipteyken. O ikisinden birisi rakip takimda eger AMC varsa musallat oluyor onaEger rakibin AMC'si yoksa, geriye cekmiyorum bile bu ikisini.
Baska bir dusunce de DM'nin oklarla ofansa gecince MC olarak katilmasini dusunebilirsin. Ancak bu durumda DM'ler yeterince hizli bir sekilde defansif gorevleri icin geri donmuyorlar.
ben bilenler çevirsin dedim bilmeyen boşuna msj atmasın
Bu konuda çok fazla bilgi var, sabit kalsın dedim![]()
ya tamamda çeviri yokmu çeviri
bu kadar uzun yazı okunurmu ya![]()
bunun cevirisni nasıl yapcaz
bunun çevirisini yapsa bi arkadaş cok güzel olcak.fm yi çözen bilgiler var burda.teoremler falan.bide mesela hints tips klasörü var fm de cok önemli...mesela ben bi tane bilgi vereyim hemen...countrea atack hangi pas şeklinde oynanması gerekir falan onu sölüo cok önemli bilgiler var
Arkadaşlar baktım ki konu altında çok fazla gereksiz sohbet dönmüş.
Bana hangi kısmı anlamdıysanız söyleyin ben çevireyim...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bir ara bu konunun ilk mesajinin Turkce'si forumlara tasinmisti ancak izinsiz tasindigi icin kaldirildi. Bu konuyu yararli gordugum icin tekrar aciyorum.
Aslinda ben ceviririm ama yazi bayaga uzun. Okudumda gereksiz bilgide fazla var, ben bu teori lerden bi taktik yapacam. Basaraili olursam yayinliycam
sitedeki en güzel topiclerden biri buydu sanırım cm 01-02 deki withball withoutball tartışmaları gibi olmuş zevkle okudum![]()
saolun çevrilen kadarı işime yarar inşallah
ıngılızcesı cok ıse yarıor
ya bunun türkçesini yapmış arkadaş galiab da kaldırılmı şmı ne okuyamadık neden kalktı bu ya
yaa allah aşkına şunu bi türkçeye çevirin de biz de yararlanalım. bildiğim kadar kendimce çevirmeye çalıştım mükemmel şeyler anlatıyor. bu oyunda başarılı olmak için gerekli stratejiler falan. allahını seven şunu bi tercüme etsin
Her seçeneğin ne işe yaradığı ortada iken ve fm oynayan bir insanın futbol izmemesi mümkün olmazken tutupda böyle şeyler okumak saçma.Otur kardeşim kendi yaratıcılınla neler çıkartırsın.Rakibe göre oyna rakibe göre taktik yap en iyi strateji budur.
ya bu türkçesi yayınlandı dediniz ya bunu biyerlere kaydeden bi arkadaş var mı? varsa lütfen bana mail ile atsın adresim [email protected]
ya da bunu türkçeye çeviren saygıdeğer arkadaşım beni duyuyorsan lütfen türkçesini bana mail olarak yolla, sana çok minnettar kalırım
perpetua kardeş sen buranın sorumlu yöneticisi imişsin, sende o türkçesi vardır benam mail adresine göndersen. bi türlü taktik oturtamadım takımıma ve sinirden pc'yi kırmak üzereyim. bu yazının türkçesi ilaç gibi gelecek bana. şu iişin püf noktasını kavrasam yeter bana. bi yardımcı ol bana yaaa
Varmadım değil dostum bu kadar büyütmek saçma sonuçta bunu her fm oynayan yapabilir sert oynamanın pres yapmanın veya markaj ın direk topların ne anlama geldiğini bilmiyorsa futbol izlemiyodur.Böle şeyler güzel tabi ama çok fazla abartılmış sonuçta adamın yazdığı şeyler çoğunu ben ve tanıdığım kişiler uyguluyor bizim gibi herkes uyguluyodur.
Bunun Turkceye cevirisi baska forumlarda yayinli idi ve izinsiz bir sekilde (her ne kadar iyi niyetle olsa da) bu forumlara tasinmisti. Izinsiz alindigi icin silmemiz gerekiyordu.
Zamaninda yazardan izin almak icin o foruma uye olacaktim ancak sonra unuttum. Simdi de hangi forum oldugunu hatirlamiyorum ne yazik ki..![]()
bir cok sitedede bunun turkce cevirisi var bence konuya gerek yok turkceyi konulsa daha iyi olur
Bir Cok Sitede War demissin sahsen ben bulamadım sen bılıyorsan koyda herkes anlasın ne yazdıgını
Arkadaşlar ben ve iyi derecede ingilizce bilen arkadaşların vasıtasıyla bu yazının ingilizce tercümesini yaptık ama pc'ye aktamadım bu çeviriyi. Ama şunu söyleyebilirim bu yazıdan çıkan bi taktik var evsahibi ve deplasmanda uygulanabilecek taktikler bu taktikler: http://d.turboupload.com/d/1438447/h..._2011.tac.html ve http://d.turboupload.com/d/1438484/a..._2011.tac.html bu linklerden ulaşabilirsiniz. Bu taktiklerle Tokatspor'u Türkiye Süper Ligine çıkardım. Süper Ligde ilk sezonu 11, 2.sezonu 5. sırada bitirdim, 3.sezonumda şampiyon oldum. 4.sezon son hafta şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptırdım. Şampiyonlar Liginde grupta M.United, Feyenoord ve D.Bükreş ile eşleştim. D.Bükreş'i iki maçta da 3-0'la geçtim. Feyenoord'la deplasmanda 2-2 berabere kaldım, evimde 4-2 yendim. M.United'a deplasmanda 2-0, kendi evimde 4-0 yenildim ama 2.olarak üst tura çıktım. W.Bremen'le eşleştim. Evimde 2-0, deplasmanda 4-1 yenilerek elendim...
Ya ev arkadasının kolej mezunu olmasi gibi guzel birsey varmi))))))))) adam bana herşeyi çevirdi pehhh herkes benim gıbı şansı olamaz sanırım
)))
ya bunun turkcesi hangi sitede war arkadaslar eer yasak deilse yasarasanıs sewinirim.. ayrıca yasaksada en asından en onemli yerlerini turkceye cewirirseniz ii olur yani onemli seylere benzio ama hiç bişi anlamıorum
cok guzel seyler var......
birde anlayabilsem.....
sunu turkceyee cevirseniz tam zupper olacak