Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Fenerbahce - Genclerbirligi 19. Hafta Karsilasmasi

Kırmızı kartla oyun dışı kalan Kezman’ın hakeme küfür ettiği ortaya çıktı.

Maçın hakemi Tolga Özkalfa, stattan ayrıldığı sırada gazetecilerin "kırmızı kartla" ilgili sorusu üzerine, Kezman'ı, kendisine İngilizce küfür etmesi nedeniyle oyundan ihraç ettiğini söyledi.

Kezman, maçın ardından hakemin soyunma odasına giderek, Tolga Özkalfa'dan özür diledi.

Maca gelincede maci izlemedim,kim nasil oynadi bilemiyecegim.Fenerbahceye tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

fenerbahçe kazandı tebrik ediyorum yesenseydide yenilseydide yine sevinecektim
    So what?
    Saike

Havanın ne kadar soğuk olduğunu ben bilirim, böyle bir soğuk yoktu hakkaten, maçtaydım, kat kat giyinmeme rağmen çok soğuk ve sert bir hava vardı. Futbolcular forma ve şortla koşmalarına rağmen ne kadar üşümüşlerdir. Rüzgar da çok fazlaydı, top geri geliyordu rüzgardan. Güzel maçtı ama her ne olursa olsun, Tuncay ve Appiah çok iyiydi, Alex hiçbir şey oynamadı, Volkan gene çok basit bir gol yedi. Fenerbahçe'nin hakkıydı maç, Kezman sorumsuz olmasaydı 3. golü bulurdu Fenerbahçe. Semih gerçekten harika bir oyuncu, tekrar anladım. Ona doğru uzun oynanan her topu indirdi bir şekilde, top sakladı, çok iyiydi. Kezman'ın yokluğunda mutlaka Semih oynamalı, çünkü bunu hakediyor.

Maçtan resimler koymak istiyorum, çok güzel maçtı.

Daha birçok resim var tabii ama karanlık çıkmış kimisi, ısınırlarken ışıklar tam yanmıyordu o yüzden olsa gerek

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda emin adımlar yoluna devam ediyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Resimler için teşekkürler dostum
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Resimler için saol..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri