arkadaslar suanda bnm tam 29 tane pilot klubum war ss koyamıorm cunku hepsi birden bi anda gosukmuo okla assa indirmek lasım.. ewet bnde 29 tane war peki sizde???????
arkadaslar suanda bnm tam 29 tane pilot klubum war ss koyamıorm cunku hepsi birden bi anda gosukmuo okla assa indirmek lasım.. ewet bnde 29 tane war peki sizde???????
Ben 29'a ulaşamadım ama en fazla 15 yapmıştım.
FM Gazetesi
Benim 4 Tane PiLot kLubum var..![]()
çüşş o kadar piLot takımı ne yapicaksın kardes![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
12 adet var
2 tane var =)
financal benefit demese de para kazandiriyo mu_
yok financal benefit olması lasım para için ama bn burda bi arkadasın gosterdii formulle aldım bu klupleri bi kerede 5 tane alınabiliyo bnde ole aldım saten
0 tanemaalesef alamiorum bi turlu
ooo anıl sendede ne cok warmıs nası aldın o kadar takımı![]()
sivasspor dayım 4. senesini dolduruyorum sadece 1 kere pilot takımım oldu onu da anlaşmayı iptal ettim ondan sonra ne zman istediysem bulamıo dingiller
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yönetim odasında bişiler yazıo ama pek anlamadım
http://img248.imageshack.us/img248/9...derclupfg7.png
bunun için 2 3 konu var zaten biraz forumu araştır bulursun
bi ara 25-30 tane fln vardı
5i TÜRKdü
bida isteyince yönetim bulmuyodu
sora başkan deişti türkler hariç hepsini iptal etti
5 tane kaldı
benim topicime bakarak daha fazla alabilirsiniz![]()
2 tane var![]()
ewet taner haklısın saten bn snn sayende o kadar tkmla anlasabildim![]()
kardesim ben klube diorum takim bulamiolar banada gelse takim bende kabul etcem ama klup bulamiolar:S
sivasın basındasın adam sana nası bulsun anıl![]()
ole sey olur mu ya gıtsın amatorlerden bulsun turkıye 3. lıgınden bulsun onu da bulamıo *****lar dıvrıgıdemırcelıkspor var onu bıle bulamıo *****lar dıvrıgı sıvasın ılcesı
ii o saman dicek bişi yok işalla baskanın deişir![]()
bende 4 tane var![]()
1 tane var yetiyor oda zaten![]()
En fazla 3 tane pilot takımım vardı. Ayrıca klüp değil kulüp.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
1 tane yetmio mu?
tosunpasa kulup diil cunku klup saten turkce bişi diil ingilizce club tan turkceye grmiştir we bazı yerlerde kulup bazı yerdelerde lşup olarak kullanılır.. ama ağırlıklı olarak kulubu derken u kullanılır sadece klup derken u kullanılmas
7tane var ama 3ünü kullanıyorum
''0'' tane var![]()